FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 11 Ιουλίου

Ημερομηνία: 11-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Ζωντανή μουσική στo «Ηλιοτρόπιο»

Σε μια βραδιά με έντεχνο, ποπ και λαϊκό πρόγραμμα σας προσκαλεί το «Ηλιοτρόπιο» στην παραλία της Μυρσίνης αυτό το Σάββατο 11 Ιουλίου. Μαζί σας θα είναι οι: Χρήστος Πυλαρινός, Κώστας Χατζηιωαννίδης, Χρήστος Αλεξόπουλος και Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Σας περιμένουν μετά τις 11:00μ.μ. για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Dance ‘til Dawn στο «White Island»

Ένα μοναδικό πάρτι με πολλές εκπλήξεις, μουσική, χορό και φυσικά ανεβασμένη διάθεση σας περιμένει αυτό το Σάββατο 11 Ιουλίου στο «White Island Summer Club» στην Κουρούτα. Μαζί σας θα είναι ο αγαπημένος dj Tasos Gavriliadis ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τα καλύτερα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Opening party στο «Liquid Club»

Το opening party του «Liquid Club» σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού για όσους αγαπάνε τη διασκέδαση. Είναι η συνύπαρξη της παρέας, των βραδιών με χαρά, πάθος και μουσική. Των event που σας έκαναν να ξεπεράσετε την καθημερινότητα, όσο δύσκολη κι αν είναι. Αυτό το Σάββατο 11 Ιουλίου σας περιμένουν και φέτος για μια αξέχαστη βραδιά.

Cocktail Night στο «Libro»

Βράδυ Σαββάτου και το «Libro afternoon bar», στον Πύργο σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Saturday Night στο «Thalassa»

Κάθε Σάββατο το «Thalassa beach-bar» στην Κουρούτα σας περιμένει για να διασκεδάσετε μαζί για ακόμη ένα καλοκαίρι όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Εσείς πάρτε την παρέα σας, την πιο τρελή διάθεση και χαμόγελο και σας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά μαζί με τον γνωστό dj Σάκη Μαστοράκη να σας κρατάει συντροφιά με αγαπημένες επιτυχίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος, νύχτα και εσωτερικός χώρος

Saturday Night στο «Jo Club»

Παγωμένα Cocktails από έμπειρους mixologists, μουσικές αλλά και dance parties, αποτελούν την ιδανική έξοδο κάθε Σάββατο βράδυ στο «Jo Club» στην παραλία Νεοχωρίου Κυλλήνης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα καλοκαιρινή σεζόν και το «Fuego Bar By Antonis» στον Πύργο σας περιμένει αυτό το Σάββατο 11 Ιουλίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο που λέει "ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ νότα μπάμπης δημήτρης To αγαπημένο σας μουσικό σχήμα... εν λευκώ Παραλία Επιταλίου"

Γεύση μετά μουσικής στο «Εν Λευκώ Παραλία Επιταλίου»

Οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στην Παραλία Επιταλίου συνεχίζονται και αυτό το Σάββατο 11 Ιουλίου. Μια μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας κάθε Σαββατόβραδο ζωντανή μουσική από τους Νότα, Δημήτρη και Μπάμπη.  Μην τους χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος