FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 10 Αυγούστου

Ημερομηνία: 10-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

1st Alfeios River Festival στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Αλφειού Κρεστένων

Η Περιβαλλοντική και Φυσιολατρική ομάδα Καλυβακίων «Ιέραξ» διοργανώνει για πρώτη φορά το Alfeios River Festival αυτό το Σάββατο 10 Αυγούστου και ώρα 8:00 μ.μ. στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Αλφειού-Καλυβάκια Κρεστένων. Στα πλαίσια του 1st Alfeios River Festival θα διοργανωθεί συναυλία στην οποία θα λάβουν μέρος συγκροτήματα από Πύργο, Πάτρα καθώς και Καλαμάτα τα οποία είναι οι  Perfect Μess, GO, Cockblockers , High Priest’s Incense και οι Ohanzee.

Image may contain: 2 people

Ο Σπύρος Νίαχος στο «Agora»

Αυτό το Σάββατο 10 Αυγούστου ο Σπύρος Νίαχος θα βρίσκεται στον Πολυχώρο «Agora» στο Κατάκολο για να σας ανεβάσει την διάθεση με γνωστές επιτυχίες μαζί με την Χρυσινη. Στα πλήκτρα ο Άρης Σελμανης και μπουζούκι ο Σωτήρης Γιαννικόπουλος. Μην λείψει κανείς.

No photo description available.

Latin party στο «My Friend’s»

Αυτό το Σάββατο 10 Αυγούστου μια μοναδική βραδιά latin σας περιμένει λίγο μετά τις 10μ.μ στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Ελάτε να χορέψετε σε ρυθμούς latin με αγαπημένα τραγούδια παρέα με τον Γιώργο Δερβο και την Διονυσία Ματσα. Μην το χάσετε.

Image may contain: crowd, night and outdoor

Dance ‘til Dawn στο «White Island»

Ένα μοναδικό πάρτι με πολλές εκπλήξεις, μουσική, χορό και φυσικά ανεβασμένη διάθεση σας περιμένει αυτό το Σάββατο 10 Αυγούστου στο «White Island Summer Club» στην Κουρούτα. Μαζί σας θα είναι ο αγαπημένος dj Tasos Gavriliadis ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τα καλύτερα.

Tropic Saturdays στο «Thalassa»

Κάθε Σάββατο το «Thalassa beach-bar» στην Κουρούτα σας περιμένει για να διασκεδάσετε μαζί για ακόμη ένα καλοκαίρι όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Εσείς πάρτε την παρέα σας, την πιο τρελή διάθεση και χαμόγελο και σας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά μαζί με τον dj Vassili Naoumi.

All Night Long Party στο «Μπλε»

Κάθε Σάββατο το «Μπλε Beach Bar» στην Κουρούτα σας προσκαλεί να διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα μοναδικό all night long party με τον dj Σάκη Γκρίλλα να σας ανεβάζει την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια. Ετοιμαστείτε για πολύ χορό…

Image may contain: 2 people, night, crowd and indoor

Saturday Night στο «Jo Club»

Παγωμένα Cocktails από έμπειρους mixologists, μουσικές αλλά και dance parties, αποτελούν την ιδανική έξοδο κάθε Σάββατο βράδυ στο «Jo Club» στην παραλία Νεοχωρίου Κυλλήνης.

Saturday Night στο «Liquid»

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης, για την αισθητική του χώρου αλλά και για τα μοναδικά events που διοργανώνει. Το έχετε συνδέσει με μερικές από τις καλύτερες καλοκαιρινές βραδιές όπως και με τη διασκέδαση σας. Ο λόγος για το «Liquid Club» στην Κρέστενα, που είναι και φέτος κοντά σας για να σας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές. Σας περιμένουν κάθε Σάββατο για να σας ανεβάσουν την διάθεση με τις καλύτερες μουσικές επιλογές.

Σινεμά στις πλατείες: «Ο Ψύλλος» στα Ροδινά

Συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα οι προβολές του προγράμματος «Σινεμά στις πλατείες» που οργανώνει σε πόλεις και χωριά του νομού Ηλείας το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους. Η προβολή θα γίνει στα Ροδινά Ηλείας αυτό το Σάββατο 10 Αυγούστου με την ταινία «Ο Ψύλλος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος