FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 1 Ιουνίου

Ημερομηνία: 01-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο «Mad Clip» στο «Mokai»

Ο «Mad Clip» είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση της ελληνικής rap σκηνής και έρχεται λοιπόν αυτό το Σάββατο 1 Ιουνίου στο «Mokai Club» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσει με τα πιο «δυνατά» κομμάτια. Ετοιμαστείτε για ένα ξεχωριστό πάρτι που θα σας ανεβάσει την διάθεση σε μια μοναδική rap βραδιά. Μην το χάσετε.

Closing Party part 2 στο «Bardoo»

Με πάταγο θα σας αποχαιρετήσει και την φετινή σεζόν το «Bardoo» στην Αμαλιάδα μιας και αυτό το Σάββατο 1 Ιουνίου στο δεύτερο μεγάλο Closing Party σας ετοιμάζουν μια βραδιά με αρκετές guest εμφανίσεις και djs οι οποίοι θα σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες για όλα τα γούστα. Bardoo lovers δεν πρέπει να το χάσετε!

Classic Saturday Night στο «Mercado»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου συνεχίζονται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσουν σε χορό. Εσείς θα λείπετε;

«Mad City» the party στο «Kingdom»

Ένα νέο πάρτι ήρθε και σας περιμένει αυτό το Σάββατο 1 Ιουνίου στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη μουσική, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις. Σας περιμένουν για να εκτονωθείτε, να εκφραστείτε και να χορέψετε! Μην το χάσετε.

Tag Saturdays στο «VD Night Club»

Κάθε Σάββατο το «VD Night Club» στην Αμαλιάδα σας προκαλεί να βγάλετε το καλύτερο instastory και να το ανεβάσετε κάνοντας tag το μαγαζί. Το καλύτερο story κερδίζει μια φιάλη για εσάς και την παρέα σας. Μαζί σας στα decks θα είναι και ο dj Vasilis Naoumis.

Γεύση μετά μουσικής στο «Εν Λευκώ»

Οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο συνεχίζονται και αυτό το Σάββατο 1 Ιουνίου. Μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων που συνδυάζουν διαχρονικές κλασικές και νέες δημιουργικές συνταγές με τοπικά προϊόντα, καθώς και γνήσιες σπιτικές συνταγές μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας κάθε Σαββατόβραδο ζωντανή μουσική. Μαζί σας θα είναι και ο Δημήτρης με τον Μπάμπη για να σας κρατήσουν συντροφιά καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας.

Λαϊκό ρεμπέτικο μεσημέρι στο «Καφενείον»

Κάθε Σάββατο μεσημέρι στο ρομαντικό στέκι του Αντώνη, το «Καφενείον» στην Αμαλιάδα θα σας κρατάει συντροφιά η λαϊκή ρεμπέτικη ορχήστρα η οποία αποτελείται από τους Μαρίνα Καλλιαντάση, Μάριο Γκίβαλο και Κωνσταντίνο Δεληγιάννη. Εκεί θα βρείτε εκλεκτούς μεζέδες, μπύρα, ούζο, τσίπουρο, κρασί κ.α. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

 

Greek Night στο «Deko»

Στα Σάββατα πάντα θα ψάχνεις όσα σου έλειψαν, τις αυθόρμητες στιγμές, τις αναμνήσεις που αγάπησες, τους ανθρώπους που έμαθες να μοιράζεσαι γι’ αυτό και κάθε Σάββατο το «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα σας προσκαλεί να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης, που δεν έχει προηγούμενο και σας υπόσχονται να σας ανεβάσουν το κέφι με αγαπημένες ελληνικές επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος