FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 1 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 01-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Kolibri Sessions στο «Νηπιαγωγείο»

Αυτό το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου θα λάβει μέρος στο ρακομελάδικο «Το Νηπιαγωγείο» στον Πύργο μια μουσική συνάντηση, μια κοινωνική συγκέντρωση μουσικών και φίλων. Ο Κώστας Διαμαντόπουλος στην κιθάρα, ο Φώτης Αθανασόπουλος στο κοντραμπάσο και ο Γιάννης Κυριαζόπουλος στη φυσαρμόνικα, οι Kolibri Sessions δηλαδή, θα σας παρουσιάσουν αγαπημένα τους κομμάτια. Σας περιμένουν να απολαύστε μοναδικές γεύσεις υπό τη συνοδεία της αμερικανικής folk blues και rock μουσικής. Μην το χάσετε!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και κείμενο

Mr Bachata live & Κοπή πίτας απο την «Bailo D. A.» στο «Block 365»

Αυτό το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου μια συναρπαστική βραδιά latin σας περιμένει όλους χορευτές και μη, στο «Block 365», στην Αμαλιάδα με τον μοναδικό Mr Bachata (Νεκτάριος Βασιλείου),τον πρώτο Έλληνα τραγουδοποιό-ενορχηστρωτή, που συνέθεσε και συνθέτει τραγούδια σε ρυθμούς Latin, κυρίως Bachata με ελληνικό στίχο. Θα ειναι ενα χορταστικο live πρόγραμμα με όλες της επιτυχίες του αγαπημένου και καταξιωμένου σε Ελλάδα και εξωτερικό Mr Bachata. Πλούσια δώρα περιμένουν και τους τυχερούς από τα φλουριά της πίτας τους. Εκεί θα βρίσκονται ο Διονύσης και η Αλεξάνδρα για να μεταδώσουν το καταπληκτικό κλίμα της σχολής μέσα από τα γνωστά «animation». Σας περιμένουν μετά τις 11μ.μ.

Βραδιά μπουάτ στο «Althea apartments»

Αυτό το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου το «Althea apartments» στο Κατάκολο σας προσκαλεί σε μια βραδιά μπουάτ με αναφορά στο παλιό καλό λαϊκό τραγούδι. Ένα νέο μουσικό σύνολο 4 ανθρώπων θα φέρει στα αυτιά σας τραγούδια που λείπουν απ’ την εποχή μας, που σε κάνουν μια παρέα, μια αγκαλιά.. Τραγούδια της Μοσχολιού, της Χαρούλας, της Μαρινέλας έως της Βελεσιώτου και της Νέγκα καθώς και του Τσιτσάνη, του Ζαμπέτα, του Πάριου, του Διονυσίου έως του Χαρούλη, θα προσπαθήσουν να χωρέσουν σε μια βραδιά. Στο πιάνο ο Στέφανος, στο μπουζούκι ο Κωσταντίνος, στο τραγούδι η Δήμητρα και η Δώρα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

The Grande College Party στο «Kingdom»

Αυτό το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου σε ένα πάρτι… πειρασμό σας προσκαλεί το «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα αφού το «The College Stylez», μαζί με το «Insomnia Party», ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας περιμένουν όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά! Την απογείωση αναλαμβάνει ο κορυφαίος dj Tάσος Γαβριλιάδης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα

Το «Λαϊκό Δίφωνο» live «Στου Βαγγέλη»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από το «Λαϊκό Δίφωνο» οι οποίοι σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνοντας το φαγητό σας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

College party στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου ένα ανατρεπτικό φοιτητικό πάρτι σας περιμένει στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο

Γεύση μετά μουσικής στο «Εν Λευκώ»

Οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο συνεχίζονται και αυτό το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου. Μια μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας κάθε Σαββατόβραδο ζωντανή μουσική από τους Νότα, Δημήτρη και Μπάμπη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

Back 2 School Party στο «Pallas»

Αυτό το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου είστε καλεσμένοι μαζί με τη Α’ Λυκείου Λεχαινών + Α’ Λυκείου Ανδραβίδας στο ανεπανάληπτο πάρτι που θα διεξαχθεί στο «Pallas café-bar» στα Λεχαινά! Σας περιμένουν για μια βραδιά με πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση…Μαζί σας θα είναι και ο dj Jay Long από το OMNIA downtown Patras. Εσείς θα λείπετε;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Classic Saturday Night στο «Mercado»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου σας περιμένουν στο αγαπημένο σας στέκι, το «Mercado Bar» στον Πύργο και σας περιμένουν για να σας ξεσηκώσουν με τον Παύλο Πεσκελίδη στα decks! Εσείς θα λείπετε;

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Christos Pylarinos, κείμενο

Ζωντανή λαϊκή μουσική στο «Αμάλθεια grill»

Σε μια λαϊκή βραδιά σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου το «Αμάλθεια grill» στην Αμαλιάδα για να διασκεδάσετε και να δοκιμάσετε το ανανεωμένο τους μενού απολαμβάνοντας αγαπημένα τραγούδια με τους Ιφιγένεια Χατζηγιάννη, Χρήστο Πυλαρινό και Χρήστο Αλεξόπουλο να σας κρατάνε συντροφιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος