FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

Ημερομηνία: 08-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

«The College Stylez Party» στο «Mercado»

Απόψε το «The College Stylez», το Νo1 φοιτητικό πάρτι της πόλης, επιστρέφει με ένα εκρηκτικό event και σας περιμένει όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά στο «Mercado bar» στον Πύργο! Την απογείωση αναλαμβάνουν οι djs Τάσος Γαβριλιάδης και Kώστας Mασούρας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Disco music sounds στο «Melrose»

Κάθε Παρασκευή το «Melrose Rock Bar» στον Πύργο σας προσκαλεί σε βραδιές disco. Ετοιμαστείτε να σας ταξιδέψουν σε δεκαετίες που σημάδεψαν γενικότερα τη μουσική και ιδιαίτερα τη ντίσκο… 70’s, 80’s. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε όλη σας την διάθεση για χορό και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω τους!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Ελληνική βραδιά στο «VD Night Club»

Απόψε το «VD Night Club» στην Αμαλιάδα υποδέχεται για μια ακόμη χρονιά το νούμερο 1 ελληνικό πάρτι της Πάτρας, το Greca Notte, απευθείας από το Navona Di Oggi. Guest dj o Γιάννης Φουρνομίτης. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι!

Friday Night στο «Le Noir»

Ένα μοναδικό event σας περιμένει απόψε στο «Le Noir» στην Αμαλιάδα λίγο μετά τις 11:30μ.μ καθώς μαζί σας θα είναι οι djs Σάκης Μαστοράκης και Νίκος Μαρινόπουλος για να σας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά με πολύ μουσική και χορό σε ένα νέο κλαμπ που ήρθε για να «ταράξει» τα νερά της πόλης της Αμαλιάδας. Σας περιμένουν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος

«Όλα Πόπα» στο «Factory»

Tο αγαπημένο σας πάρτι επιστρέφει στο «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη για ένα μοναδικό event που θα σας μείνει αξέχαστο. Ετοιμαστείτε για μια «Όλα Πόπα» βραδιά ακούγοντας αγαπημένες επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Ζωντανή Μουσική στο «Όπως Παλιά»

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η χασαποταβέρνα «Όπως Παλιά» που βρίσκεται Καταραχίου 26 στον Πύργο σας προσκαλεί μετά τις 10:00μ.μ. με ζωντανή μουσική από τους Αλέκο και Ηλία (κιθάρα – μπουζούκι) και σας περιμένει για να απολαύσετε το φαγητό σας ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται ο Christos Pylarinos, κείμενο

Ζωντανή λαϊκή μουσική στο «Αμάλθεια grill»

Με μια λαϊκή βραδιά σας καλωσορίζει απόψε το «Αμάλθεια grill» στην Αμαλιάδα για να δοκιμάσετε το νέο τους μενού και να διασκεδάσετε στους ρυθμούς της ανανεωμένης ορχήστρας τους. Σας περιμένουν όλους για να διασκεδάσετε μαζί τους.

Rockn Roll στο «Retrocafé»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος