FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 7 Αυγούστου

Ημερομηνία: 07-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Οι «Banda Morena» στο «Agora»

Με νέα πρόσωπα και νέο άκρως χορευτικό πρόγραμμα ξεκινούν τα live tων αγαπημένων μας «Banda Morena», ενός νεοσύστατου μουσικού σχήματος που σχηματίστηκε με στόχο τη δημιουργία μιας πολυδιάστατης μπάντας, η οποία να κινείται σε ποικίλα μουσικά είδη. Σας περιμένουν απόψε στον Πολυχώρο «Agora» στο Κατάκολο λίγο μετά τις 10.30μ.μ. Μην τους χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάθονται και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "live Παρασκευή 7 Αυγούστου ώρα έναρξης: 21 :30 159 Χρώματα (maρίa & Ειρήνη Παπαγεωργίου Mapia Ασμή) Καν sás 1956 πλατεία Αγ. Ιωάννη τηλ. κρατήσεων: 69800 80 807 Διοργάνωση πλανώδειο"

Τα 159 Χρώματα live στο εστιατόριο «Καναδάς»

Τo Πλανώδειο παρουσιάζει τα 159 Χρώματα στην πολυαναμενόμενη πρώτη τους εμφάνιση, στο εστιατόριο «Καναδάς1956» στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη, αποψε, στις 9:30 το βράδυ. Η Μαρία, η Ειρήνη και η Μαρία μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι στην παράδοση της Ελλάδας, της Μικράς Ασίας και της Ανατολής! Σας περιμένουν!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ‎κείμενο που λέει "‎FRI 7 AUG NIKOS HALKOUSIS NON STOP MIX ת 94.9 ΡΥΘΜΟΣ ACYAN White ISAND SUMMER CLUB f/ islandkourouta uarius 么‎"‎

Ο Νίκος Χαλκούσης στο «White Island»

Ένας από τους κορυφαίους djs και μουσικούς παραγωγούς της Ελλάδας, o Νίκος Χαλκούσης (94.9 Ρυθμός) έρχεται απόψε στα decks του «White Island Summer Club» στην Κουρούτα για να παίξει μουσική και να ξεσηκώσει το κοινό με τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε μια άκρως απολαυστική βραδιά με πολύ χορό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "THALASSA ASSA FRI 07 AUG 0 5 Sugar Nights GUEST DANCE SHOW NIKOLINA MILIOU MIL LIVE RNB PERFORMANCE DJ SAKIS ASTORAKIS"

Sugar Nights στο «Thalassa»

Απόψε το «Sugar Nights», ένα νέο ανατρεπτικό πάρτι της πόλης, σας περιμένει στο «Thalassa beach bar», στην Κουρούτα και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες που θα επιλέξει για εσάς ο dj Σάκης Μαστοράκης. Μαζί σας για ένα μοναδικό dance show θα είναι η Νικολίνα Μήλιου. Μην το χάσετε.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Σας περιμένουν για την παρουσίαση του νέου τους καταλόγου, με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Rock ‘n Roll στο «Retro–café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Garden Nights στο «Vip’s Café-Club»

Μια βραδιά διασκέδασης γεμάτη γεύσεις και μουσική σας περιμένει απόψε στο «VIPS Café-Club» στην Γαστούνη καθώς σας προσκαλούν να δοκιμάσετε διάφορά κοκτέιλ και να διασκεδάσετε ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια επιλεγμένα από αγαπημενους djs σε μια αξέχαστη βραδινή έξοδο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος