FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία: 04-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

RnB Fridays στο «Mokai»

Αυτήν την Παρασκευή το «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου κινείται σε ρυθμούς RnB. To πάρτι που έχετε αγαπήσει επιστρέφει για να σας ανεβάσει την διάθεση με επιτυχίες που έχουν μείνει αξέχαστες. Μαζί σας θα είναι και ο dj Alex Psi όπου θα επιλέξει τα καλύτερα. Κάντε την κράτησή σας και μην το χάσετε.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Σας περιμένουν με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Ριτρό bar cafe-bar 1993 από cafe- RETRO TRISUTE JESOTE NIGHTS ROCK'N'ROLL ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ"

Rock ‘n Roll στο «Retro–café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Garden Nights στο «Vip’s Café-Club»

Μια βραδιά διασκέδασης γεμάτη γεύσεις και μουσική σας περιμένει απόψε στο «VIPS Café-Club» στην Γαστούνη καθώς σας προσκαλούν να δοκιμάσετε διάφορα κοκτέιλ και να διασκεδάσετε ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια επιλεγμένα από διάφορους djs σε μια αξέχαστη βραδινή έξοδο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "Dj GIORGOS GIORGOSTZIVAS TZIVAS SHERLOCK Greek NIGHT STORIES EVERY FRIDAY GREYGOOS"

Greek Night Stories στο «Sherlock»

Μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει κάθε Παρασκευή στο αγαπημένο σας «Sherlock all day bar» στον Πύργο καθώς μαζί σας θα είναι ο γνωστός dj Γιώργος Τζιίβας για να σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες και υπόσχεται να βάλει «φωτιά» στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.

Image may contain: text that says 'FIND something you WEREN'T looking FOR Iro's nightstories M ΜΙΚΡΟ ΑΦΕ Friday 4/9 22:00'

Iro’s nightstories στο «Mικρό Καφέ»

Mουσικές νυχτερινές ιστορίες απόψε από τις 10 το βράδυ με την dj Iro Riga στα decks του «Μικρό Καφέ» στον Πύργο! Χωρίς κανένα περιορισμό σε είδη, γλώσσες και συντεταγμένες, απλά μουσικές που σας χαλαρώνουν, σας ταξιδεύουν, κάνουν τα κορίτσια να χορεύουν και ωραία κοκτέιλ από τη Δροσιά και τον Θοδωρή μας κάνουν να μην θέλουμε να τελειώσει το καλοκαίρι.. Σας περιμένουν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος