FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 31 Ιανουαρίου

Ημερομηνία: 31-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης στο «Plateia»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει απόψε στο «Plateia», έναν νέο χώρο στην κεντρική πλατεία Πύργου. Ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής ξέρει πολύ καλά πως να ανεβάζει το κέφι ερμηνεύοντας αγαπημένες γνωστές επιτυχίες και σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος

«Lucky Strike Party» στο «Mercado»

Το «Lucky Strike» πάρτι κλείνει τα δυο χρόνια και το γιορτάζει επιστρέφοντας απόψε για να βάλει «φωτιά» στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης στο «Mercado bar» στον Πύργο. Σας περιμένουν κουπόνια με πολλά δώρα. Μαζί σας θα είναι και οι djs Νίκος Παναγούλιας & Κώστας Αρβανίτης για να επιλέξουν για εσάς τις καλύτερες επιτυχίες. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, κείμενο

Latin party & απονομή record Guinness από την «Χοροκίνηση» στο «Επαρχείον»

Σε μια βραδιά αφιερωμένη στο latin σας προσκαλεί απόψε στο «Επαρχείον» η σχολή χορού «Χοροκίνηση» λίγο μετά τις 10:00 μ.μ. Ελάτε να χορέψετε σε ρυθμούς bachata, latin, salsa και όχι μόνο αφού σας περιμένει χορός, τραγούδια, διασκέδαση και χαμογελά με την πιο ξεχωριστή latinoπαρέα του Πύργου. Επίσης σας περιμένουν να πάρετε μέρος στην συμμετοχή της σχολής στην προσπάθεια της Πάτρας να χορέψει την πολυπληθέστερη disco χορογραφία στον κόσμο. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Δώρα Melrose Rock Bar ALTERNATIVE ROCK LIVE 31 JAN. 22:00 Marios Karmalis leonidas Vasilopoulos"

Κοπή Πίτας – Alternative Rock live στο «Melrose»

Απόψε το «Melrose Rock Bar» κόβει την πίτα του και σας καλεί σε μια συμβολική βραδιά, για την έκφραση ευγνωμοσύνης σε όλους εσάς που τους στηρίζετε τόσα χρόνια. Φέτος θα τους βοηθήσουν να το γιορτάσουν οι Μάριος Καρμαλης και Λεωνίδας Βασιλόπουλος, σε άλλο ένα live με ελληνικό και ξένο alternative rock ρεπερτόριο, σε μια βραδιά με δώρα και εκπλήξεις. Σας περιμένουν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ζωντανή μουσική στον «Ακροβάτη»

Σε μια βραδιά με δυο κιθάρες σας προσκαλεί απόψε ο «Ακροβάτης» στην κεντρική πλατεία Πύργου. Μαζί σας θα είναι οι Νίκος Μυλωνάς και Μάκης Λούντζης. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 9:30 μ.μ. για να σας κρατήσουν συντροφιά με αγαπημένα τραγούδια. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο

Ζωντανή μουσική στη «Rotonda»

Σε μια βραδιά με έντεχνο, ποπ και λαϊκό πρόγραμμα σας προσκαλεί η «Rotonda» απόψε στον Πύργο. Μαζί σας θα είναι οι: Χρηστος Πυλαρινός, Κώστας Χατζηιωαννίδης και Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Mexican Night στο «Bardoo»

Απόψε το «Bardoo» στην Αμαλιάδα σας προσκαλεί σε μια Μεξικάνικη βραδιά. Σας περιμενουν fajitas, cemitas, burritos, tacos, nachos και τα σχετικά εδέσματα που θα ετοιμάσει για εσάς η consultant chef Ελένη Καπνιά, τεκίλες premium Patron Silver & Don Julio Reposado, κοκτέιλ Μαργαρίτα και Paloma, μουσικές ανάλογες από την Λιάνα Μαρκοπούλου.  Εσείς θα λειπετε;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Blanco Negro party στο «Fuego»

Ετοιμαστείτε για ένα νέο r&b πάρτι στο «Fuego Bar By Antonis» στον Πύργο απόψε καθώς σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Ελληνική βραδιά στο «VD Night Club»

Απόψε το «VD Night Club» στην Αμαλιάδα υποδέχεται για μια ακόμη χρονιά το νούμερο 1 ελληνικό πάρτι της Πάτρας, το Greca Notte, απευθείας από το Navona Di Oggi. Guest dj o Γιάννης Φουρνομίτης. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι!

Η εικόνα ίσως περιέχει: φωτιά, νύχτα και κείμενο

Rock ‘n Roll στο «Retro–café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Ζωντανή μουσική στο ρακάδικο «Λαγός»

Κάθε Παρασκευή το Μεζεδοπωλείο-Ρακάδικο «Ο Λαγός» στον Πύργο σας περιμένει για να σας προσφέρει μοναδικές μουσικές βραδιές με τους Θοδωρή Μανώλικα και Δημήτρη Αβραμόπουλο καθώς εσείς απολαμβάνετε το φαγητό σας σε ειδικές τιμές που θα σας εκπλήξουν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος