FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 3 Ιουλίου

Ημερομηνία: 03-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Οι «Banda Morena» στο «Agora»

Με νέα πρόσωπα και νέο άκρως χορευτικό πρόγραμμα ξεκινούν τα live tων αγαπημένων μας «Banda Morena», ενός νεοσύστατου μουσικού σχήματος που σχηματίστηκε με στόχο τη δημιουργία μιας πολυδιάστατης μπάντας, η οποία να κινείται σε ποικίλα μουσικά είδη. Σας περιμένουν απόψε στον Πολυχώρο «Agora» στο Κατάκολο λίγο μετά τις 10.30μ.μ. Μην τους χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Closing Party στο «Mercado»

Ακόμα μια σεζόν έφτασε στο τέλος της και το «Mercado Bar» στoν Πύργο σας υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις για να σας αποχαιρετήσει όπως πρέπει από το μαγαζί που έχετε αγαπήσει. Μαζί σας θα είναι και ο dj Παύλος Πεσκελίδης για να σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Σας περιμένουν για την παρουσίαση του νέου τους καταλόγου, με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Rock ‘n Roll στο «Retro–café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, πλήθος και νύχτα

Cocktail Night στο «Le Noir»

Μια βραδιά διασκέδασης γεμάτη γεύσεις και μουσική σας περιμένει απόψε στο «Le Noir» στην Αμαλιάδα καθώς σας προσκαλούν να δοκιμάσετε διάφορά κοκτέιλ και να διασκεδάσετε ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια σε μια αξέχαστη βραδινή έξοδο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος