FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 28-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Your Style Rocks στο «Mercado»

Ένα μοναδικό αποκριάτικο πάρτι σας περιμένει απόψε στο «Mercado bar» στον Πύργο με θέμα το my style rocks. Ψάξτε στα ρούχα σας, στα πιο ψηλά ράφια της ντουλάπας, στις κούτες που είναι στοιβαγμένες στην αποθήκη ή ανεβασμένες στο πατάρι σας και κάντε μοναδικούς συνδυασμούς. Μαζί σας θα είναι οι djs Παύλος Πεσκελίδης και Νίκος Παναγούλιας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, κείμενο

Αποκριάτικος χορός φιλαρμονικής Λεχαινών στο «Pallas»

Απόψε το «Pallas Café Bar» και η φιλαρμονική Λεχαινών σας έχουν ετοιμάσει μια αποκριάτικη βραδιά μαζί με την ορχήστρα του Axion. Σας περιμένουν για να διασκεδάσετε σε μια άκρως εορταστική βραδιά ακούγοντας και χορεύοντας αγαπημένα τραγούδια. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, κείμενο

Masque party ΤΕΕ Ν. Ηλείας στο «Fuego»

Το καθιερωμένο «υποχρεωτικό» μασκέ αποκριάτικο πάρτι των μηχανικών που εδώ και πολλά χρόνια αφήνει εποχή, διοργανώνει και φέτος για μια ακόμα φορά το ΤΕΕ Ν. Ηλείας, αποψε λιγο μετά τις 10:30μ.μ. στο «Fuego Bar By Antonis». Στην πρόσκληση αναφέρεται: «Ελάτε όλοι με την μεταμφίεσή σας στο πιο ξέφρενο μασκέ πάρτι, για να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να ξενυχτήσουμε ως το πρωί! Συντροφιά θα μας κρατήσουν οι «Banda Morena» και… Απ΄όλα έχει ο Μπαξές!! Υποχρεωτική η μεταμφίεση.». Μην το χάσετε.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Ελληνική βραδιά στο «VD Night Club»

Απόψε το «VD Night Club» στην Αμαλιάδα υποδέχεται για μια ακόμη χρονιά το νούμερο 1 ελληνικό πάρτι της Πάτρας, το Greca Notte, απευθείας από το Navona Di Oggi. Guest dj o Γιάννης Φουρνομίτης. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Heaven Vs Hell Μασκέ Party στο «Vandal»

Το δεύτερο θεματικό trash πάρτι σας περιμένει απόψε στο «Vandal Project» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα μετά τις 9μ.μ. Το θέμα είναι Heaven vs Hell! Αγγελούδια, Διαβολάκια, ο Αδάμ, η Εύα, ο Όφις, ο χάρος, τα χερουβείμ και όποιος άλλος…Μασκαρευτείτε και γίνετε μέρος του show.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Ζωντανή μουσική στο ρακάδικο «Λαγός»

Κάθε Παρασκευή το Μεζεδοπωλείο-Ρακάδικο «Ο Λαγός» στον Πύργο σας περιμένει για να σας προσφέρει μοναδικές μουσικές βραδιές με τους Θοδωρή Μανώλικα και Δημήτρη Αβραμόπουλο καθώς εσείς απολαμβάνετε το φαγητό σας σε ειδικές τιμές που θα σας εκπλήξουν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος