FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 28-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Karaoke Night στο «Κλεψύδρα»

Απόψε μια μοναδική καραόκε βραδιά σας περιμένει στο «Κλεψύδρα all day bar-restaurant» στη Κρέστενα. Ελάτε και εσείς να δοκιμάσετε τις φωνητικές ικανότητες και να διασκεδάσετε με την παρέα σας.

«Chicago the Party» στο «Kingdom»

Το διάσημο πάρτι «Chicago» ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία του στο «Lohan nightclub» στην Αθήνα έρχεται απόψε στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα. Μαζί σας θα είναι και ο dj Tasos Gavriliadis.

Live μουσική βραδιά… «Στου Βαγγέλη»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν απόψε «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από τον Νίκο Μάστορα και τον Μπάμπη Μουλά σας περιμένουν για να απολαύσετε το φαγητό σας ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Η Νάντια Ξενοπανάγου στο «Mokai Club»

Απόψε η Νάντια Ξενοπανάγου μαζί με τον Μίλτο Ξενοπανάγο σας περιμένουν στο «Mokai Club» στον Πύργο σε μια μοναδική λαϊκή βραδιά. Ετοιμαστείτε για πολύ χορό, τραγούδι και γιορτινή διάθεση. Μαζί τους στα πλήκτρα θα είναι ο Αντώνης Σπηλιόπουλος και στο μπουζούκι ο Νίκος Δημητρακόπουλος. Μην το χάσετε.

The 90’s Trash Party Xmas Edition στο «Bardoo»

Το αγαπημένο σας trash party επιστρέφει απόψε και σας περιμένει με Χριστουγεννιάτικη διάθεση στο «Bardoo» στην Αμαλιάδα. Ετοιμαστείτε για ένα μουσικό αφιέρωμα στις δεκαετίες των 80-90-00 , trash, pop, Παρατράγουδα κτλ κτλ. Τα πάντα επιτρέπονται, παραγγελίες επιβάλλονται. Εσείς θα λείπετε;

Christmas Mainstream Vibes στο «Factory»

Το καλύτερο mainstream πάρτι επιστρέφει απόψε στο «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη. Ετοιμαστείτε για ένα πάρτι χωρίς φραγμούς στο τρόπο διασκέδασης με τους καλυτέρους χριστουγεννιάτικους mainstream ήχους για όλα τα γούστα. Μαζί σας θα είναι και ο dj Arva. Εσείς θα λείπετε;

Ρεμπέτικη βραδιά στο «Μπίρι-Μπίρι»

Σε μία ιδιαίτερη ρεμπέτικη βραδιά σας προσκαλεί απόψε το μεζεδοπωλείο Μπίρι-Μπίρι, στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας. Ζωντανή μουσική από τους «Ρεμπεσκέδες», πολύ τραγούδι, χορός και κέφι, συντροφιά με εκλεκτούς μεζέδες και πολλά τσουγκρίσματα στα ποτήρια σας. Μην το χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος