FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία: 27-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Ο Πάνος, η Νάσια & ο Μάριος live στο «Gotham»

Με μια έντεχνη/ροκ μουσική βραδιά σας περιμένει απόψε το «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο αφού μαζί σας θα βρίσκονται οι Πάνος, Νάσια Χατζηλαζαρίδη και Μάριος Δημητρόπουλος για να σας κρατήσουν συντροφιά σε ένα απολαυστικό φθινοπωρινό live που κανένας δεν θα ήθελε να χάσει. Σας περιμένουν.

Image may contain: 1 person, smiling, text

«Birthday Party» στην «Παλαιά Αγορά»

Απόψε το αγαπημένο σας στέκι η «Παλαιά Αγορά» στον Πύργο γιορτάζει τα 12 χρόνια λειτουργίας τους και σας προσκαλούν στο καθιερωμένο πλέον πάρτι γενεθλίων τους καθώς σας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και χορό μαζί με τον dj Πέτρο Κωστόπουλο να σας ανεβάζει το κέφι με αγαπημένες επιτυχίες. Σας περιμένουν μετά τις 11:30 μ.μ.

Image may contain: 2 people, people standing and text

«Face2Face» στο «Mercado»

Οι «Face2Face» βραδιές επέστρεψαν και οι djs Παύλος Πεσκελίδης και ο Κώστας Μασούρας σας περιμένουν στα decks του «Mercado bar» για μια μοναδική βραδιά γεμάτη ασταμάτητο χορό!

Image may contain: shoes and text

Greek Night στο «Fuego»

Μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει απόψε στο «Fuego bar» στον Πύργο καθώς μαζί σας θα είναι ο γνωστός dj Δημήτρης Αργυρακόπουλος για να σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες και υπόσχεται να βάλει «φωτιά» στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης. Ετοιμαστείτε για πολύ χορό.

Image may contain: 1 person, text

Latin Party από την «Αθλοκίνηση» στο «Retro»

Απόψε μια μοναδική βραδιά latin σας περιμένει στο «Retro–cafe», στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας λίγο μετά τις 10μ.μ. Ελάτε να χορέψετε σε latin, και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την ομάδα του γυμναστηρίου «Αθλοκίνηση». Μαζί σας στην σκηνή θα είναι οι Βασίλης Καραγκούνης, Γιώργος Δέρβος και Διονυσία Μάτσα. Εσείς θα λείπετε;

Ζωντανή Μουσική στο «Όπως Παλιά»

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η χασαποταβέρνα «Όπως Παλιά» που βρίσκεται Καταραχίου 26 στον Πύργο σας προσκαλεί μετά τις 10:00μ.μ. με ζωντανή μουσική από τους Αλέκο και Ηλία (κιθάρα – μπουζούκι) και σας περιμένει για να απολαύσετε το φαγητό σας ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια. Μην το χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος