FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 26 Ιουνίου

Ημερομηνία: 26-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Grand opening στο «White Island»

Αυτό το καλοκαίρι ξεκινάνε στο «White Island Summer Club» στην Κουρούτα παίζοντας τις πιο γνωστές επιτυχίες του καλοκαιριού και σας υπόσχονται ένα μοναδικό show που θα σημάνει και την αρχή της φετινής καλοκαιρινής σεζόν. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

«Lucky Strike Party» στο «Mercado»

Το «Lucky Strike» πάρτι επιστρέφει απόψε για να βάλει «φωτιά» στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης στο «Mercado bar» στον Πύργο. Σας περιμένουν κουπόνια με πολλά δώρα. Μαζί σας θα είναι και οι djs Παναγούλιας, Σκαρτσιάρης & Μασούρας για να επιλέξουν για εσάς τις καλύτερες επιτυχίες. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: λωρίδες και υπαίθριες δραστηριότητες

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Σας περιμένουν για την παρουσίαση του νέου τους καταλόγου, με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Greek Trash στο «Thalassa»

Ένα νέο πάρτι που έρχεται για να ταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης της Κουρούτας απόψε στο «Thalassa beach-bar». Οι συστάσεις είναι περιττές καθώς μαζί σας θα είναι ο dj Giannis Fournomitis για να σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένα ελληνικά trash τραγούδια. Μην το χάσετε.

Rock ‘n Roll στο «Retro–café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, πλήθος και νύχτα

Cocktail Night στο «Le Noir»

Μια βραδιά διασκέδασης γεμάτη γεύσεις και μουσική σας περιμένει απόψε στο «Le Noir» στην Αμαλιάδα καθώς σας προσκαλούν να δοκιμάσετε διάφορά κοκτέιλ και να διασκεδάσετε ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια σε μια αξέχαστη βραδινή έξοδο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος