FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία: 25-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Opening Night στο «Mercado Bar»

Το αγαπημένο σας «Mercado Bar» στον Πύργο επιστρέφει για μια ακόμα χειμερινή σεζόν στην νυχτερινή ζωή της πόλης με ένα πάρτι επανένωσης με φίλους και γνωστούς. Σας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και χορό καθώς μαζί σας θα είναι ο dj Παύλος Πεσκελίδης. Γι’ αυτό μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

RnB Fridays στο «Mokai»

Αυτήν την Παρασκευή το «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου κινείται σε ρυθμούς RnB. To πάρτι που έχετε αγαπήσει επιστρέφει για να σας ανεβάσει την διάθεση με επιτυχίες που έχουν μείνει αξέχαστες. Μαζί σας θα είναι και ο dj Alex Psi όπου θα επιλέξει τα καλύτερα. Κάντε την κράτησή σας και μην το χάσετε.

Ο Πάνος Βαβίλης στην ταβέρνα «ο Πλάτανος»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει απόψε στην ταβέρνα «ο Πλάτανος» στην Όλγα Τραγανού λίγο μετά τις 10.30μ.μ.. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής ξέρει πως να ανεβάζει την διάθεση ερμηνεύοντας αγαπημένες γνωστές επιτυχίες και σας περιμένει για μια ξεχωριστή βραδιά. Μην λείψει κανείς.

Rockn Roll στο «Retrocafé»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

Ζωντανή μουσική στο «Palata»

Βράδυ Παρασκευής και το «Palata music hall restaurant» στoν Αγ. Ιωάννη Πύργου σας περιμένει λίγο μετά τις 10.30μ.μ. σε μια μοναδική βραδιά με ζωντανή μουσική από νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες από την Ηλεία οι οποίοι θα σας ταξιδέψουν με αγαπημένα τραγούδια! Μην τους χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "Dj GIORGOS GIORGOSTZIVAS TZIVAS SHERLOCK Greek NIGHT STORIES EVERY FRIDAY GREYGOOS"

Greek Night Stories στο «Sherlock»

Μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει κάθε Παρασκευή στο αγαπημένο σας «Sherlock all day bar» στον Πύργο καθώς μαζί σας θα είναι ο γνωστός dj Γιώργος Τζίβας για να σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες και υπόσχεται να βάλει «φωτιά» στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος