FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 24 Μαΐου

Ημερομηνία: 24-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Jaybot στο «Mercado»

Σήμερα μια μοναδική βραδιά σας περιμένει στο «Mercado bar» στον Πύργο καθώς το lucky strike πάρτι φιλοξενεί τον Jaybot από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» σε ένα μοναδικό laser show που κανένας δεν πρέπει να χάσει. On decks οι djs Nikos Panagoulias & Arva.

Οι «Χατζηbros» live στο «Gotham»

Μια έντεχνη μουσική βραδιά σας περιμένει απόψε το «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο αφού μαζί σας θα βρίσκονται οι Πάνος και Νάσια Χατζηλαζαρίδη για να σας κρατήσουν συντροφιά σε ένα απολαυστικό live που κανένας δεν θα ήθελε να χάσει. Σας περιμένουν.

Ζωντανή μουσική… «Στου Θωμά»

Σε μια βραδιά με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα σας προσκαλούν απόψε «Στου Θωμά» στον Πύργο. Μαζί σας θα είναι ο Νίκος Μητρόπουλος. Σας περιμένει για να σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

Opening στο «Sherlock»

Ένας νέος μαγευτικός χώρος…που θα αποτελέσει το στέκι του καλοκαιριού στην πόλη μας…ανοίγει τις πόρτες του απόψε…χαρίζοντας μια νότα δροσιάς στις βραδιές μας με θέα από ψηλά! Νόστιμα κρεατικά, φρέσκα θαλασσινά, χειροποίητα ζυμαρικά και δροσερές σαλάτες κ.α. σας περιμένουν να τα γευτείτε. Μην το χάσετε.

Latin Party από την «Αθλοκίνηση» στο «Retro»

Απόψε μια μοναδική βραδιά latin σας περιμένει στο «Retro–cafe», στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας λίγο μετά τις 10μ.μ. Ελάτε να χορέψετε σε latin, και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την ομάδα του γυμναστηρίου «Αθλοκίνηση». Εσείς θα λείπετε;

Ρεμπέτικη μουσική στο «Αμάλθεια grill»

Σε μια ρεμπέτικη βραδιά σας προσκαλεί απόψε το «Αμάλθεια grill» στην Αμαλιάδα Ένα αφιέρωμα με αγαπημένα, διαχρονικά και κλασικά τραγούδια του είδους, αλλά και με απρόβλεπτες εκτελέσεις. Μαζί σας θα βρίσκονται και οι Χρήστος Ζερλεντες και Σάκης Δρακόπουλος. Σας περιμένουν.

Latin Friday Party στο «Podilato»

Απόψε μια μοναδική βραδιά Latin σας περιμένει στο «Podilato», στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας. Θα είναι ένα πάρτι γεμάτο κέφι και ρυθμό με πρωταγωνιστές όπως πάντα τους μαθητές και χοροδιδασκάλους της σχολής για να γεμίσουν την χορευτική πίστα. Εκεί θα βρίσκονται ο Διονύσης και η Αλεξάνδρα για να μεταδώσουν το καταπληκτικό κλίμα της σχολής μέσα από τα γνωστά «animation». Ελάτε να χορέψετε σε latin και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την «Bailo Dance Academy». Μαζί σας θα είναι και ο dj Teo Tsaparas. Σας περιμένουν.

Ελληνική βραδιά στο «VD Night Club»

Απόψε το «VD Night Club» στην Αμαλιάδα υποδέχεται το νούμερο 1 ελληνικό πάρτι της Πάτρας Greca Notte απευθείας από το Navona Di Oggi. Guest dj o Vassilis Naoumis. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι!

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Ρεμπέτικη βραδιά στο «Μπίρι-Μπίρι»

Σε μία ιδιαίτερη ρεμπέτικη βραδιά σας προσκαλεί απόψε το μεζεδοπωλείο Μπίρι-Μπίρι, στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας. Ζωντανή μουσική από τους «Ρεμπεσκέδες» Κώστα Μπαφατάκη και Σάκη Διαμαντόπουλο, πολύ τραγούδι, χορός και κέφι, συντροφιά με εκλεκτούς μεζέδες και πολλά τσουγκρίσματα στα ποτήρια σας. Μην το χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος