FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 23 Αυγούστου

Ημερομηνία: 23-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Οι «Passepartout» live στο «Αίθριον»

Οι «Passepartout» σας περιμένουν αυτό το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο «Αίθριον» στα Καλακείκα Σκαφιδιάς μετά τις 10:30μ.μ. και προσφέρουν σε παλιούς και πιστούς φίλους που έχουν καιρό να τους απολαύσουν, αλλά και σε όσους δεν είχαν ως τώρα την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν, μια βραδιά γεμάτη ζωντάνια και κέφι! Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Η Ελένη Σπυράτου και ο Ανδρέας Προύντζος live στο «Gotham»

Απόψε η Ελένη Σπυράτου και ο Ανδρέας Προύντζος έρχονται στο «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο για να σας ταξιδέψουν με live covers, από τη rock, soul, blues, reggae έως την ethnic world, μουσική σκηνή σε μια μοναδική βραδιά που κανένας δεν θα ήθελε να χάσει. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 10μ.μ.

Image result for beach party

Beach Party στο «Enjoy beach bar»

Ένα μοναδικό beach party σας περιμένει σήμερα στο «Enjoy beach bar» στην Σπιάντζα καθώς μαζί σας θα βρίσκεται on decks o αγαπημένος dj Tasos Gavriliadis ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε ένα καλοκαιρινό πάρτι που κανείς δεν θα ήθελε να το χάσει.

Ζωντανή Μουσική στο «Όπως Παλιά»

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η χασαποταβέρνα «Όπως Παλιά» που βρίσκεται Καταραχίου 26 στον Πύργο σας προσκαλεί μετά τις 10:00μ.μ. με ζωντανή μουσική από τους Αλέκο και Ηλία (κιθάρα – μπουζούκι) και σας περιμένει για να απολαύσετε το φαγητό σας ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια. Μην το χάσετε.

Ελληνική βραδιά στο «Thalassa»

Απόψε το «Thalassa beach-bar» στην Κουρούτα υποδέχεται το νούμερο 1 ελληνικό πάρτι της Πάτρας Greca Notte απευθείας από το Navona Di Oggi. Guest dj o Giannis Fournomitis. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Rock ‘n Roll στο «Retro-café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friends»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος