FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 22 Νοεμβρίου

Ημερομηνία: 22-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Shots College Party στο «Fuego»

Απόψε το «Shots College Party», επιστρέφει ανανεωμένο και φέτος για να σας απογειώσει στο «Fuego bar» στον Πύργου και σας περιμένει όλους σε μία άκρως φοιτητική βραδιά με πολλά σφηνάκια. Μαζί σας θα είναι οι djs Σάκης Mαστοράκης & Nίκος Mαρινόπουλος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο

Ρεμπέτικη βραδιά στο «Gotham»

Ξεκινούν οι ρεμπέτικες και λαϊκές βραδιές στο «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο από απόψε και μαζί σας θα βρίσκονται οι Χρήστος Ζερλεντές και Σάκης Δρακόπουλος, οι οποίοι θα σας κρατήσουν συντροφιά με γνήσια λαϊκά και ρεμπέτικα άσματα. Σας περιμένουν…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

Έντεχνη/λαϊκή βραδιά στον «Ακροβάτη»

Απόψε μετά τις 9:30μ.μ. μια έντεχνη λαϊκή βραδιά σας έχει ετοιμάσει ο «Ακροβάτης» στην κεντρική πλατεία Πύργου. Με τον Κωνσταντίνο Γιαννάτο και την Βασιλική Τσαμπά η βραδιά αναμένεται καταπληκτική. Σας περιμένουν με πολύ τραγούδι, χορό και κέφι που κανένας δεν θα ήθελε να χάσει!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Le Noir’s College στο «Le Noir»

Ένα νέο φοιτητικό πάρτι στην πόλη της Αμαλιάδας έρχεται απόψε στο «Le Noir» και σας περιμένουν όλους λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα για μια αξέχαστη βραδιά με πολύ χορό και ανεβασμένη διάθεση. Μαζί σας θα είναι οι djs Κώστας Μασούρας και Δημήτρης Αργυρακόπουλος. Εσείς θα λείπετε;

Image may contain: 2 people, text

«Face2Face» στο «Mercado»

Οι «Face2Face» βραδιές επέστρεψαν και οι djs Παύλος Πεσκελίδης και ο Νίκος Παναγούλιας σας περιμένουν στα decks του «Mercado bar» για μια μοναδική βραδιά γεμάτη ασταμάτητο χορό!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

Latin Party από την «Αθλοκίνηση» στο «Retro»

Απόψε μια μοναδική βραδιά latin σας περιμένει στο «Retro–cafe», στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας λίγο μετά τις 10μ.μ. Ελάτε να χορέψετε σε latin, και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την ομάδα του γυμναστηρίου «Αθλοκίνηση». Μαζί σας στην σκηνή θα είναι οι Βασίλης Καραγκούνης, Γιώργος Δέρβος και Διονυσία Μάτσα. Εσείς θα λείπετε;

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Beer fest στο «Bardoo»

Απόψε στο «Bardoo» στην Αμαλιάδα ξεκινάνε τα παρτάκια γευσιγνωσίας και…μπυρογνωσίας! Ζυθοποιία Siris Microbrewery και ο σεφ Sakis Kiriakopoulos εγγυώνται για το γευστικό αποτέλεσμα ενώ στις μουσικές επιλογές θα βρίσκεται η Λιάνα Μαρκοπούλου. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 10μ.μ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Ελληνική βραδιά στο «VD Night Club»

Απόψε το «VD Night Club» στην Αμαλιάδα υποδέχεται για μια ακόμη χρονιά το νούμερο 1 ελληνικό πάρτι της Πάτρας, το Greca Notte, απευθείας από το Navona Di Oggi. Guest dj o Γιάννης Φουρνομίτης. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Ζωντανή λαϊκή μουσική στο «Αμάλθεια grill»

Σε μια λαϊκή βραδιά σας προσκαλεί απόψε το «Αμάλθεια grill» στην Αμαλιάδα για να διασκεδάσετε και να δοκιμάσετε το ανανεωμένο τους μενού απολαμβάνοντας αγαπημένα τραγούδια με τους Ντίνο Νικολακόπουλο, Ιφιγένεια Χατζηγιάννη, Χρήστο Πυλαρινό και Χρήστο Αλεξόπουλο να σας κρατάνε συντροφιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος