FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 19 Ιουνίου

Ημερομηνία: 19-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Οι Vanila Swing live στο «Αίθριον»

Οι Vanila Swing κινούνται στο χώρο του Swing και του Rock n Roll με αναφορές στο χθες και το σήμερα! Δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα, ύστερα από αρκετές αλλαγές στα μέλη τους και πολλές μουσικές αναζητήσεις, κατέληξαν στην σημερινή τους σύσταση και μουσική κατεύθυνση. Αυτό που κάποιος θα ακούσει από τους Vanila Swing είναι μια μίξη από rock n roll ,rockabilly του ’50 και swing του 40, εμπλουτισμένα από τον σημερινό ήχο διατηρώντας ταυτόχρονα την vintage αισθητική. Διασκευάζουν με το δικό τους ιδιαίτερο ύφος από Queen μέχρι Animals , από Moby μέχρι Robbie Williams και White Stripes. Σας περιμένουν απόψε στο «Αίθριον» στα Καλακείκα Σκαφιδιάς μετά τις 10:00μ.μ. για να διασκεδάσετε μαζί τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

«The College Stylez Party» στο «Mercado»

Απόψε το «The College Stylez», το Νo1 φοιτητικό πάρτι της πόλης, επιστρέφει με ένα εκρηκτικό event και σας περιμένει όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά στο «Mercado bar» στον Πύργο! Την απογείωση αναλαμβάνουν οι djs Τάσος Γαβριλιάδης και Kώστας Mασούρας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Friday Night στο «Factory»

Ένα νέο πάρτι που έρχεται για να ταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης της Γαστούνης απόψε στο «Factory Espresso Bar». Οι συστάσεις είναι περιττές καθώς μαζί σας θα είναι ο dj Giannis Fournomitis για να σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια. Μην το χάσετε.

Rock ‘n Roll στο «Retro–café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, πλήθος και νύχτα

Cocktail Night στο «Le Noir»

Μια βραδιά διασκέδασης γεμάτη γεύσεις και μουσική σας περιμένει απόψε στο «Le Noir» στην Αμαλιάδα καθώς σας προσκαλούν να δοκιμάσετε διάφορά κοκτέιλ και να διασκεδάσετε ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια σε μια αξέχαστη βραδινή έξοδο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος