FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 16-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Μικρό Καφέ»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει απόψε στο «Μικρό Καφέ» στον Πύργο. Ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής ξέρει πολύ καλά πως να ανεβάζει το κέφι ερμηνεύοντας αγαπημένες γνωστές επιτυχίες και σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Μην λείψει κανείς.

Ζωντανή μουσική στον «Ακροβάτη»

Σε μια έντεχνη, ροκ και ρεμπέτικη βραδιά σας προσκαλεί απόψε ο «Ακροβάτης» στην κεντρική πλατεία Πύργου. Μαζί σας θα είναι οι Διονύσης Φαρμάκης, Σάκης Αποστολόπουλος και Δημήτρης Μικρου. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 10:00 μ.μ. για να σας κρατήσουν συντροφιά με αγαπημένα τραγούδια. Μην λείψει κανείς.

RnB Fridays στο «Mokai»

Αυτήν την Παρασκευή το «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου κινείται σε ρυθμούς RnB. To πάρτι που έχετε αγαπήσει επιστρέφει για να σας ανεβάσει την διάθεση με επιτυχίες που έχουν μείνει αξέχαστες. Μαζί σας θα είναι και ο dj Alex Psi όπου θα επιλέξει τα καλύτερα. Κάντε την κράτησή σας και μην το χάσετε.

Rock ‘n Roll στο «Retro–café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος