FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 15 Μαρτίου

Ημερομηνία: 15-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Black Out στο «Mercado»

Το «Black Out» πάρτι επιστρέφει απόψε για να βάλει «φωτιά» στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης στο « Mercado bar». Τα φώτα σβήνουν και το κέφι ανεβαίνει. Μαζί σας θα είναι ο γνωστός dj Παύλος Πεσκελίδης. Hosted by Μιχάλη Μιχαηλίδη και Παναγιώτη Κακαλή. Εσείς θα λείπετε;

Η Αννίτα και ο Στέφανος στο «Althea»

Απόψε σε μια μουσική βραδιά σας προσκαλεί το ξενοδοχείο «Althea» στο Κατάκολο καθώς μαζί σας θα βρίσκονται η Αννίτα με την καταπληκτική φωνή της και ο Στέφανος στο πιάνο οι οποίοι περιμένουν εσάς και την παρέα σας με ρομαντική, ρετρό και νοσταλγική διάθεση για να σας ταξιδέψουν σε μοναδικούς ήχους.

Το «Λαϊκό Δίφωνο» live στο «Μπακάλικο»

Ένα μουσικό βράδυ σας περιμένει απόψε στο «Μπακάλικο» στον Πύργο καθώς μαζί σας θα είναι το «Λαϊκό Δίφωνο» οι οποίοι θα σας προσεφέρουν μια αξέχαστη βραδιά με πολύ χορό, τραγούδι και φαγητό. Μην το χάσετε.

Live μουσική βραδιά… «Στου Βαγγέλη»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν απόψε «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από τον Νίκο Μάστορα και τον Μπάμπη Μουλά σας περιμένουν για να απολαύσετε το φαγητό σας ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Ρεμπέτικη μουσική στο «Αμάλθεια grill»

Σε μια ρεμπέτικη βραδιά σας προσκαλεί απόψε το «Αμάλθεια grill» στην Αμαλιάδα Ένα αφιέρωμα με αγαπημένα, διαχρονικά και κλασικά τραγούδια του είδους, αλλά και με απρόβλεπτες εκτελέσεις. Μαζί σας θα βρίσκονται και οι Χρήστος Ζερλεντες και Σάκης Δρακόπουλος. Σας περιμένουν.

Rockn Roll στο «Retro»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

Ελληνική βραδιά στο «VD Night Club»

Απόψε το «VD Night Club» στην Αμαλιάδα υποδέχεται το νούμερο 1 ελληνικό πάρτι της Πάτρας Greca Notte απευθείας από το Navona Di Oggi. Guest dj o Vassilis Naoumis. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι.

Ζωντανή μουσική στο «Με Ζεύς»

Κάθε Παρασκευή το μεζεδοπωλείο «Με Ζεύς» στον Πύργο σας περιμένει με ζωντανή μουσική και ελληνικές σπεσιαλιτέ, παραδοσιακές συνταγές κ.α. Ο χώρος είναι νεανικός και φιλόξενος και συνδυάζει  παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία. Απολαύστε το μενού τους με συνοδεία αγαπημένων τραγουδιών. Μην το χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος