FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 15-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Kolibri Sessions στο «Melrose»

Απόψε θα λάβει μέρος στο «Melrose Rock Bar» στον Πύργο μια μουσική συνάντηση, μια κοινωνική συγκέντρωση μουσικών και φίλων. Ο Κώστας Διαμαντόπουλος στην κιθάρα και ο Γιάννης Κυριαζόπουλος στη φυσαρμόνικα, θα σας παρουσιάσουν αγαπημένα τους κομμάτια, με τη βοήθεια του Σπήλιου Ηλιόπουλου, Κώστα Λεμπέση, Γιάννη Κοντούλη και Νίκο Βαμβακά. Μην το χάσετε.

Λαϊκό-Έντεχνο πρόγραμμα στην «Κλεψύδρα»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας περιμένουν απόψε στην «Κλεψυδρα all day bar-restaurant» στη Κρέστενα συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από τον Νίκο Μάστορα και τον Μπάμπη Μουλά καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια.

Beer fest στο «Bardoo»

Απόψε το «Bardoo» στην Αμαλιάδα σας περιμένει για να δοκιμάσετε τις ελληνικές μπύρες «Septem» και «Χίος» συνοδεία γευστικού μπουφέ που θα σας έχει ετοιμάσει ο σεφ Σάκης Κυριακόπουλος. Σας περιμένουν να τα γευτείτε.

Shots College Party στο «Fuego»

Απόψε το «Shots College Party», έρχεται να σας απογειώσει στο «Fuego» στον Πύργου και σας περιμένει όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά. Μαζί σας θα είναι οι djs Sakis Mastorakis & Nikos Marinopoulos.

Ζωντανή μουσική… «Στου Θωμά»

Σε μια βραδιά με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα σας προσκαλούν απόψε «Στου Θωμά» στον Πύργο. Μαζί σας θα είναι ο Χρήστος Πυλαρινός και η Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

Ρεμπέτικη μουσική στο «Αμάλθεια grill»

Σε μια ρεμπέτικη βραδιά σας προσκαλεί απόψε το «Αμάλθεια grill» στην Αμαλιάδα Ένα αφιέρωμα με αγαπημένα, διαχρονικά και κλασικά τραγούδια του είδους, αλλά και με απρόβλεπτες εκτελέσεις. Μαζί σας θα βρίσκονται και οι Χρήστος Ζερλεντες και Σάκης Δρακόπουλος. Σας περιμένουν.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

«Face2Face» στο «Mercado bar»

Οι «Face2Face» βραδιές επέστρεψαν και οι djs Paulos Peskelidis και ο Kostas Masouras σας περιμένουν στα decks, στο «Mercado bar» για μια μοναδική βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι!

Ζωντανή μουσική στο «Με Ζεύς»

Κάθε Παρασκευή το μεζεδοπωλείο «Με Ζεύς» στον Πύργο σας περιμένει με ζωντανή μουσική και ελληνικές σπεσιαλιτέ, παραδοσιακές συνταγές κ.α. Ο χώρος είναι νεανικός και φιλόξενος και συνδυάζει  παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία. Απολαύστε το μενού τους με συνοδεία αγαπημένων τραγουδιών. Μην το χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος