FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία: 13-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Πάνος & Γιώργος live στο «Gotham Roof Bar»

Απόψε μετά τις 10:30.μ.μ. σε μια ροκ βραδιά σας προσκαλεί το «Gotham roof bar» στον Πύργο αφού σας περιμένουν μαζί με τους Πάνο Χατζηλαζαρίδη και Γιώργο Χαραλαμπόπουλο να αποχαιρετήσετε το καλοκαίρι με αγαπημένα τραγούδια. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα και εσωτερικός χώρος

Opening Night στο «Soul Bar»

Το «Soul Bar» στον Πύργο δεν χρειάζεται συστάσεις. Μας έχει κάνει να αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο τα cocktails, μας έχει κάνει επίσης να αναζητάμε αυτά τα «μικρά ατμοσφαιρικά» bars, αλλά και να απολαμβάνουμε να επιστρέφουμε αποζητώντας αυτό το ένα ποτό/cocktail που σίγουρα σε αυτό το μαγαζί, έχει μετατραπεί σε αγαπημένο. Σας περιμένουν λοιπόν απόψε για μια μοναδική opening βραδιά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

«Greek Boycottage» στο «Factory»

Ένα νέο πάρτι που έρχεται για να ταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης της Γαστούνης απόψε στο «Factory Espresso Bar». Οι συστάσεις είναι περιττές καθώς μαζί σας θα είναι ο dj Giannis Fournomitis για να σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φωτιά και κείμενο

Rockn Roll στο «Retrocafé»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friends»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Ζωντανή Μουσική στο «Όπως Παλιά»

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η χασαποταβέρνα «Όπως Παλιά» που βρίσκεται Καταραχίου 26 στον Πύργο σας προσκαλεί μετά τις 10:00μ.μ. με ζωντανή μουσική από τους Αλέκο και Ηλία (κιθάρα – μπουζούκι) και σας περιμένει για να απολαύσετε το φαγητό σας ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια. Μην το χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος