FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 13-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

«Lucky Strike Party» στο «Mercado»

Το «Lucky Strike» πάρτι επιστρέφει απόψε για να βάλει «φωτιά» στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης στο «Mercado bar» στον Πύργο. Σας περιμένουν κουπόνια με πολλά δώρα. Μαζί σας θα είναι και ο γνωστός dj και παραγωγός Κωνσταντίνος Σαράντης για να επιλέξει για εσάς τις καλύτερες επιτυχίες. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, μιμίδιο και κείμενο

Latin party από την Dance LifeSteps στο «Mokai»

Απόψε ετοιμαστείτε για ένα δυνατό latin party από την σχολή χορού Dance LifeSteps λίγο μετά τις 10:30μ.μ. στο «Mokai bar» στον Πύργο. Ελάτε να χορέψετε σε latin, και όχι μόνο ρυθμούς σε μια μοναδική βραδιά που κανένας δεν θα ήθελε να χάσει. Μαζί σας στην σκηνή θα είναι οι Μαρία Πολίτη και Γιώργος Δέρβος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ποτό και κείμενο

Black and White Christmas στο «Vandal»

Και φέτος το «Vandal Project» στον Πύργο σας προσκαλεί να κάνετε μαζί με την μοναδική μπύρα Guinness «Black & White Christmas»! Συνάντησέ τους, απόλαυσε τη μοναδική γεύση της αγαπημένης θρυλικής μαύρης μπύρας και κέρδισε το συλλεκτικό χριστουγεννιάτικο δώρο Guinness. Σας περιμένουν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα

Οι Banda Morena και η Σχολή Χορού Χοροκίνηση στο «Le Noir»

Σε μια διπλή παράσταση χορού και μουσικής σας προσκαλεί απόψε το «Le Noir» στην Αμαλιάδα ενώνοντας την μουσική, το χορό, την κίνηση, το θέαμα σε μια ξεχωριστή βραδιά καθώς θα βρίσκονται μαζί σας  οι Banda Morena και η σχολή χορού Χοροκίνηση. Μην τους χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Ελληνική βραδιά στο «VD Night Club»

Απόψε το «VD Night Club» στην Αμαλιάδα υποδέχεται για μια ακόμη χρονιά το νούμερο 1 ελληνικό πάρτι της Πάτρας, το Greca Notte, απευθείας από το Navona Di Oggi. Guest dj o Γιάννης Φουρνομίτης. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Rock ‘n Roll στο «Retro–café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος