FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 12 Ιουλίου

Ημερομηνία: 12-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Black Rabbit»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει απόψε στο «Black Rabbit» στον Πύργο. Ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής ξέρει πολύ καλά πως να ανεβάζει το κέφι ερμηνεύοντας αγαπημένες γνωστές επιτυχίες και σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, παίζει ένα μουσικό όργανο, στη σκηνή, κιθάρα, νύχτα και κείμενο

Ο Πάνος Χατζηλαζαρίδης live στο «Gotham»

Μια έντεχνη μουσική βραδιά σας περιμένει απόψε στο «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο αφού μαζί σας θα βρίσκεται ο Πάνος Χατζηλαζαρίδης για να σας κρατήσει συντροφιά σε ένα απολαυστικό live που κανένας δεν θα ήθελε να χάσει. Σας περιμένουν.

1st Latin Summer Party στο «Μπλε»

Το καλοκαίρι ξεκινάει με Latin ρυθμούς στην όμορφη Κουρούτα και στο «Μπλε Beach Bar». Ετοιμαστείτε για ένα πάρτι γεμάτο κέφι και ρυθμό με πρωταγωνιστές όπως πάντα τους μαθητές και χοροδιδασκάλους της σχολής για να γεμίσουν την χορευτική πίστα. Εκεί θα βρίσκονται ο Διονύσης και η Αλεξάνδρα για να μεταδώσουν το καταπληκτικό κλίμα της σχολής μέσα από τα γνωστά «animation». Ελάτε να χορέψετε σε latin και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την «Bailo Dance Academy». Σας περιμένουν λίγο μετά τις 11:00 μ.μ. Μην το χάσει κανείς!

Ζωντανή Μουσική στο «Όπως Παλιά»

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η χασαποταβέρνα «Όπως Παλιά» που βρίσκεται Καταραχίου 26 στον Πύργο σας προσκαλεί μετά τις 10:00μ.μ. με ζωντανή μουσική από τους Αλέκο και Ηλία (κιθάρα – μπουζούκι) και σας περιμένει για να απολαύσετε το φαγητό σας ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια. Μην το χάσετε.

Ελληνική βραδιά στο «Thalassa»

Απόψε το «Thalassa beach-bar» στην Κουρούτα υποδέχεται το νούμερο 1 ελληνικό πάρτι της Πάτρας Greca Notte απευθείας από το Navona Di Oggi. Guest dj o Giannis Fournomitis. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι!

Image may contain: text

Rock ‘n Roll στο «Retro-café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος