FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 12 Απριλίου

Ημερομηνία: 12-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ρεσιτάλ κιθάρας του Γιώργου Καφεντζή στον «Απόλλωνα»

Απόψε, στις 9 το βράδυ, μη χάσετε το ρεσιτάλ κιθάρας του βραβευμένου σολίστ και καθηγητή του Ωδείου «Ολύμπιον», Γιώργου Καφεντζή. Το ρεπερτόριο θα περιλαμβάνει έργα των Weiss, Bach, Aguado, Barrios, Paganini. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Απόλλων», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο Σπύρος Γραμμένος live στο «Bardoo»

Ο ξεχωριστός τραγουδοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός Σπύρος Γραμμένος έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση απόψε στο «Bardoo» στην Αμαλιάδα λίγο μετά τις 10:30μ.μ. Μαζί του στα πλήκτρα και το κλαρινέτο ο εξαιρετικός Χρήστος Καλκάνης. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ τραγούδι και χορο. Μην το χάσετε.

Ρεμπέτικο με Χ. Ζερλεντέ & Σ. Δρακόπουλο στο «Αμάλθεια»

Σε μια ρεμπέτικη βραδιά σας προσκαλεί απόψε λίγο μετά τις 9μ.μ. το «Αμάλθεια grill» στην Αμαλιάδα. Ένα αφιέρωμα με αγαπημένα, διαχρονικά και κλασικά τραγούδια του είδους, αλλά και με απρόβλεπτες εκτελέσεις. Μαζί σας θα βρίσκονται και οι Χρήστος Ζερλεντές και Σάκης Δρακόπουλος.

Πυλαρινός & Χατζηγιάννη live «Στου Θωμά»

O Χρήστος Πυλαρινός και η Ιφιγένεια Χατζηγιάννη παρουσιάζουν μια βραδιά με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα «Στου Θωμά» στην Παλιά Αγορά στον Πύργο. Σας περιμένουν μετά τις 10μ.μ. για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες, συνοδεία γευστικών πιάτων.

1 χρόνος «Δε Monk»

Απόψε το «Δε Monk» στην κεντρική πλατεία Πύργου κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει με ένα μοναδικό event. Μαζί σας θα είναι ο dj Arche ο οποίος θα φροντίσει να σας ανεβάσει την διάθεση με τις καλύτερες επιτυχίες!

«Face2Face» στο «Mercado»

Οι «Face2Face» βραδιές επέστρεψαν και οι djs Paulos Peskelidis και ο Nikos Panagoulias σας περιμένουν στα decks του «Mercado bar» για μια μοναδική βραδιά γεμάτη ασταμάτητο χορό!

Ελληνική βραδιά στο «VD Night Club»

Απόψε το «VD Night Club» στην Αμαλιάδα υποδέχεται το νούμερο 1 ελληνικό πάρτι της Πάτρας Greca Notte απευθείας από το Navona Di Oggi. Guest dj o Vassilis Naoumis. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι!

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος