FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία: 11-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Greek cocktail night στο «Fuego»

Βράδυ Παρασκευής και το «Fuego Bar By Antonis» στον Πύργο σας περιμένει σε μια μοναδική ελληνική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! Μαζί σας θα είναι και ο dj Νίκος Παναγούλιας. Μην το χάσετε.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Σας περιμένουν με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Rock ‘n Roll στο «Retro–café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Garden Nights στο «Vip’s Café-Club»

Μια βραδιά διασκέδασης γεμάτη γεύσεις και μουσική σας περιμένει απόψε στο «VIPS Café-Club» στην Γαστούνη καθώς σας προσκαλούν να δοκιμάσετε διάφορα κοκτέιλ και να διασκεδάσετε ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια επιλεγμένα από διάφορους djs σε μια αξέχαστη βραδινή έξοδο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "Dj GIORGOS GIORGOSTZIVAS TZIVAS SHERLOCK Greek NIGHT STORIES EVERY FRIDAY GREYGOOS"

Greek Night Stories στο «Sherlock»

Μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει κάθε Παρασκευή στο αγαπημένο σας «Sherlock all day bar» στον Πύργο καθώς μαζί σας θα είναι ο γνωστός dj Γιώργος Τζίβας για να σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες και υπόσχεται να βάλει «φωτιά» στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος