FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 11 Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 11-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Πολιτισμός

Ο Jaybot στο «Mercado»

Σήμερα μια μοναδική βραδιά σας περιμένει στο «Mercado bar» στον Πύργο καθώς το lucky strike πάρτι φιλοξενεί τον Jaybot από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» σε ένα μοναδικό laser show που κανένας δεν πρέπει να χάσει. On decks οι djs Nikos Panagoulias & Arva.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, πλήθος και εσωτερικός χώρος

«Greek Boycottage» στο «Factory»

Ένα νέο πάρτι που έρχεται για να ταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης της Γαστούνης απόψε στο «Factory Espresso Bar». Οι συστάσεις είναι περιττές καθώς μαζί σας θα είναι ο dj Giannis Fournomitis για να σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια. Μην το χάσετε.

Ζωντανή Μουσική στο «Όπως Παλιά»

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η χασαποταβέρνα «Όπως Παλιά» που βρίσκεται Καταραχίου 26 στον Πύργο σας προσκαλεί μετά τις 10:00μ.μ. με ζωντανή μουσική από τους Αλέκο και Ηλία (κιθάρα – μπουζούκι) και σας περιμένει για να απολαύσετε το φαγητό σας ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στη σκηνή και κείμενο

Rockn Roll στο «Retrocafé»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

Ζωντανή λαϊκή μουσική στο «Αμάλθεια grill»

Με μια λαϊκή βραδιά σας καλωσορίζει απόψε το «Αμάλθεια grill» στην Αμαλιάδα για να δοκιμάσετε το νέο τους μενού και να διασκεδάσετε στους ρυθμούς της ανανεωμένης ορχήστρας τους. Σας περιμένουν όλους για να διασκεδάσετε μαζί τους.

Επιστροφή στη κουζίνα στο «Εν Λευκώ»

Το «Εν Λευκώ» στον Πύργο επιστρέφει απόψε και σας περιμένουν γεμάτοι όρεξη, για να σας φτιάξουν την διάθεση με φρέσκιες ιδέες και δημιουργικές συνταγές, με αγνά υλικά, μεράκι …και φυσικά με εσάς, τους φανατικούς θαυμαστές, που χρόνια τώρα ταξιδεύετε μαζί τους σε γαστρονομικούς δρόμους απόλαυσης. Σας περιμένουν όλους για να γίνετε μια παρέα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ζωντανή μουσική στην «Τρίλιζα»

Σε μια βραδιά με δυο κιθάρες στην αυλή σας προσκαλούν απόψε στην «Τρίλιζα» στην Αμαλιάδα. Μαζί σας θα είναι οι Νίκος Μυλωνάς και Μάκης Λούντζης. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 9:30 μ.μ. για να σας κρατήσουν συντροφιά με αγαπημένα τραγούδια. Μην λείψει κανείς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος