FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 1 Μαρτίου

Ημερομηνία: 01-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Αποκριάτικο μασκέ πάρτι από το ΤEE Ηλείας στο «Fuego»

Το καθιερωμένο πλέον αποκριάτικο πάρτι  του -αυστηρώς μασκέ- με τους Κτιριοδαμαστές του, διοργανώνει και φέτος η Ν.Ε Ηλείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου απόψε στις 10:30 το βράδυ στο «Fuego bar» στον Πύργο. Με μια ιδιαίτερα χιουμοριστική αφίσα, που γράφει «ΤΕΕ… λικά είμαστε ΤΣΙΡΚΟ!» καλεί όπως γράφει η πρόσκληση «κλόουν, μάγους, ζογκλέρ, ζωάκια και ακροβάτες, να συμμετέχουν στην μεγάλη παράσταση του Τσίρκου τους, παραπέμποντας στο θεματικό της εκδήλωσης για τα αντίστοιχα αποκριάτικα κοστούμια.  Disco και live Πάνος Χατζηλαζαρίδης. Εσείς θα λείπετε;

Αποκριάτικος χορός Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας

Απόψε στις 21:30, μικροί και μεγάλοι θα μεταμφιεστείτε με φαντασία χιούμορ και όρεξη να ξεφαντώσετε στο ξενοδοχείο «Olympic Village» στην Αρχαία Ολυμπία. Εκεί σας περιμένουν κέφι, χορός και πολλές εκπλήξεις.

«Lucky Strike Party» Carnival Edition στο «Mercado bar»

Το «Lucky Strike» πάρτι επιστρέφει απόψε με γιορτινή διάθεση για να βάλει «φωτιά» στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης στο «Mercado bar». Σας περιμένουν κουπόνια με πολλά δώρα. Μαζί σας θα είναι και ο γνωστός dj Nikos Panagoulias για να επιλέξει για εσάς τις καλύτερες επιτυχίες. Guest dj o Sakis Mastorakis. Μην το χάσετε.

Live μουσική βραδιά… «Στου Βαγγέλη»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν απόψε «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από τον Νίκο Μάστορα και τον Μπάμπη Μουλά σας περιμένουν για να απολαύσετε το φαγητό σας ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Ο Mickey Pantelous στο «Retro»

Απόψε θα έχετε την τιμή να παρακολουθήσετε μια παράσταση από τον Mickey Pantelous και τον Dr. Albert Flipout. Ο Ελληνοδανός μπλουζίστας Mickey Pantelous, και ο μεταλλαγμένος σε κονσέρβα φίλος του Dr. Albert Flipout, αποτελούν τους Dr. Albert Flipout’s one CAΝ Band. Μαζί κάνουν ένα αφιέρωμα σε έναν αιώνα Αμερικάνικης μουσικής, έχοντας πάντα ως βάση τα μπλουζ και σας περιμένουν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα. Εσείς θα λείπετε;

All in Red στο «Ποδήλατο»

Το αποκριάτικο πάρτι που καθιερώθηκε και αγαπήθηκε επιστρέφει απόψε στο «Ποδήλατο Music-Cafe», στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας. Ντυθείτε στα κόκκινα και πηγαίνετε να διασκεδάσετε μέχρι τις πρωινές ώρες. Σας περιμένουν όλους με έστω ένα κόκκινο αξεσουάρ στην ενδυμασία σας. Μην το χάσετε.

Ζωντανή μουσική… «Στου Θωμά»

Σε μια βραδιά με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα σας προσκαλούν απόψε «Στου Θωμά» στον Πύργο. Μαζί σας θα είναι ο Χρήστος Πυλαρινός και η Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

«Ελληνοφρένεια» στο «Central»

Ένα νέο πάρτι έρχεται απόψε στο «Central Cafe-Bar» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας. Μαζι σας θα είναι ο dj Alexis Giannopoulos ο οποίος θα σας ταξιδέψει με τις μουσικές επιλογές του στην ελληνική μουσική, όπως μόνο αυτός ξέρει. Hosted by Dimitri Kapsi & Niko Limokontoro.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος