FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 30 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 30-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Η Μπέλα Μέρη live στο «Mokai Club»

Η Μπέλα Μέρη είναι μια τραγουδίστρια με γνήσια λαϊκή φωνή και σε κάθε ερμηνεία της καθηλώνει θεατές και ακροατές. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο YouTube, ερμηνεύοντας αρκετά τραγούδια, τόσο δικά της όσο και άλλων καλλιτεχνών. Έρχεται λοιπόν αυτήν την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στο «Mokai Club» στον Πύργο για να σας ανεβάσει την διάθεση με γνωστές επιτυχίες σε μια μοναδική εμφάνιση.

Funky Ducky στο «Factory»

Αυτήν την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου το «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη σας προσκαλεί για μια  «Funky Ducky» βραδιά! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν καθώς μαζί σας θα βρίσκονται στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Live Night Show στο «Vandal»

Αυτήν την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, το «Vandal Project» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα μετά τις 6 μ.μ σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά καθώς ο Venus 105,1 θα εκπέμπει live μέσα από το μαγαζί και αμέσως μετά θα ακολουθήσει party με τους djs Taso Gavriliadi και τον Kosta Masoura. Μην λείψει κανείς.

«Black Roses Party» στο «Mercado bar»

Με ένα «Black Roses Party» ετοιμάζεται να σας υποδεχτεί το «Mercado bar» στον Πύργο αυτήν την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου για να αναβιώσετε τις καλύτερες σας αναμνήσεις σε μια αξέχαστη βραδιά. On decks θα βρίσκονται οι Danny & Victor. Εσείς θα λείπετε;

O Zanis Knock Out στο «Pallas»

O ράπερ Zanis των Knockout έρχεται αυτήν την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στο «Pallas café bar» στα Λεχαινά. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη χορό, τραγούδια και ανεβασμένη διάθεση. Μαζί του θα βρίσκεται και ο dj Dimitris Katsaris. Μην το χάσετε.

Afternoon Party στο «My Friend’s»

Αυτήν την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου το «My Friends Café-Cocktail Bar» στην Γαστούνη σας υποδέχεται μετά τις 7 μ.μ σε ένα afternoon party. Μαζί σας θα είναι ο dj Thodoros Xoulos για να σας ανεβάσει την διάθεση όπως μόνο αυτός ξέρει επιλέγοντας για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος