FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 27 Ιανουαρίου

Ημερομηνία: 27-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Live Night Show και κοπή πίτας στο «Vandal»

Αυτήν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, το «Vandal Project» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα μετά τις 6 μ.μ σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά καθώς ο Venus 105,1 θα εκπέμπει live μέσα από το μαγαζί και αμέσως μετά θα ακολουθήσει party με τους djs Taso Gavriliadi και τον Kosta Masoura. Επίσης θα κόψουν την πρωτοχρονιάτική τους πίτα και σας περιμένουν όλους. Μην το χάσετε.

 

Κοπή πίτας στο ξενοδοχείο «Ορίζοντες»

Η πρόεδρος και το ΔΣ της Ένωσης Διπλωματούχων Αισθητικών Πελοποννήσου Αιτωλοακαρνανίας και Ιονίων Νήσων σας προσκαλούν αυτήν την την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 16:00 στο ξενοδοχείο «Orizontes View» στο Κατάκολο στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2019. Η παρουσία σας θα τους δώσει μεγάλη χαρά στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Κοπή πίτας και latin party στο «Retro»

Αυτήν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου το «Retro cafe» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του και το γιορτάζει με ένα μοναδικό latin party από την «Αθλοκίνηση». Σας περιμένει πολύ χορός, διασκέδαση, τραγούδι και πολλά δώρα! Μην το χάσετε.

Join The Breakfast Club στο «My Friend’s»

Κάθε Κυριακή ένας μπουφές πρωινού σας περιμένει στο «My Friends Café-Cocktail Bar» στην Γαστούνη. Απολαύστε το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας με διάφορες γεύσεις από τον σεφ Κώστα Ρούτση.

Sunday Brunch στο ξενοδοχείο «Αρέθουσα»

Το ξενοδοχείο «Αρέθουσα» ανοίγει την τραπεζαρία του στο κοινό. Τις Κυριακές, ένας συνδυασμός επιλογών μπουφέ αλλά και α λα κάρτ, από γλυκές και αλμυρές γεύσεις, ενισχύει την χαλαρή ατμόσφαιρα της ημέρας. Μέλι, μαρμελάδες σπιτικές, τοστάκια, τυριά και αλλαντικά, κρέπες, κέικ, γλυκά του κουταλιού, ομελέτες, hot dogs , burgers, σας περιμένουν να τα γευτείτε στον υπέροχο χώρο τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος