FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 25 Νοεμβρίου

Ημερομηνία: 25-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Sunday Brunch στο ξενοδοχείο «Αρέθουσα»

Το ξενοδοχείο «Αρέθουσα» ανοίγει την τραπεζαρία του στο κοινό. Τις Κυριακές, ένας συνδυασμός επιλογών μπουφέ αλλά και α λα κάρτ, από γλυκές και αλμυρές γεύσεις, ενισχύει την χαλαρή ατμόσφαιρα της ημέρας. Μέλι, μαρμελάδες σπιτικές, τοστάκια, τυριά και αλλαντικά, κρέπες, κέικ, γλυκά του κουταλιού, ομελέτες, hot dogs , burgers, σας περιμένουν να τα γευτείτε στον υπέροχο χώρο τους.

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro-Café»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις δέκα σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!!

Karaoke Sundays στην «Παλαιά Αγορά»

Κάθε Κυριακή το ραντεβού είναι γνωστό, μια βραδιά αφιερωμένη στο καραόκε σας περιμένει αυτή την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στην «Παλαιά Αγορά». Η παράδοση αυτή που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια στο μαγαζί, συνεχίζεται και φέτος και σας προσκαλεί να βάλετε φωτιά στα μικρόφωνα. Εσείς θα λείπετε;

Join The Breakfast Club στο «My Friend’s»

Κάθε Κυριακή ένας μπουφές πρωινού σας περιμένει στο «My Friends Café-Cocktail Bar» στην Γαστούνη. Απολαύστε το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας με διάφορες γεύσεις από τον σεφ Κώστα Ρούτση.

Cocktail Night στο «Factory»

Αυτήν την Κυριακή 25 Νοεμβρίου το «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος