FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 25 Αυγούστου

Ημερομηνία: 25-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Γιορτή τρύγου στο Κτήμα Μπριντζίκη

Μια γιορτή αφιερωμένη στην αρχή του τρύγου σας περιμένει αυτήν την Κυριακή 25 Αυγούστου και ώρα 9μ.μ. στο Κτήμα Μπριντζίκη στο Λαντζόι. Προσκαλούν όλους τους φίλους του αμπελιού, του κρασιού και του τσίπουρου να έρθουν, να γευθούν μεζέδες με κρασί και τσίπουρο και να διασκεδάσουν με μουσική από τον αγαπημένο τραγουδιστή Πάνο Χατζηλαζαρίδη. Είσοδος ελεύθερη.

 

Let the sunshine party στο «Casa Del Mar»

Αυτήν την Κυριακή 25 Αυγούστου το «Casa del Mar» στο Βαρθολομιό σας περιμένει για ένα μοναδικό beach party μετά τις 3 το μεσημέρι για να σας ανεβάσει την διάθεση παρέα με τον αγαπημένο dj Taso Gavriliadi ο οποίος θα επιλέξει τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε ένα άκρως απογευματινό πάρτι με πολύ χορό και μουσική.

Image may contain: text

Sunset Party στο «Solymar»

Το «Solymar» στην Σκαφιδιά σας προσκαλεί αυτήν την Κυριακή 25 Αυγούστου σε ένα ακόμα μοναδικό Sunset party λίγο μετά τις 5 μ.μ. Μαζί σας θα είναι ο dj Κώστας Λαμπαούνας για να επιλέξει για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε ένα αξέχαστο πάρτι που κανένας δεν θα ήθελε να χάσει. Εσείς θα λείπετε;

Image may contain: text

Watermelon afternoon party στο «Cotton»

Αυτό το καλοκαίρι δεν μοιάζει με κανένα άλλο στο «Cotton Club» στον Άγιο Ηλία καθώς κάθε Κυριακή σας περιμένουν όλους για αξέχαστα απογευματινά beach parties μετά τις 05:30μ.μ. με πολύ χορό, τραγούδι και μουσική από το dj Giwrgo Tziva. Σας περιμένουν…

Image may contain: text

Cocktail Night στο «Factory»

Αυτήν την Κυριακή 25 Αυγούστου το «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη σας περιμένει σε μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! Μαζί σας θα βρίσκεται και ο dj John Bousoutis για να σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια!

Image may contain: one or more people and text

World Party στο «Banana»

Αυτήν την Κυριακή 25 Αυγούστου και κάθε Κυριακή μεσημέρι στο «Banana Beach» στο Κατάκολο απολαμβάνουμε τον ήλιο και τη θάλασσα υπό τις μουσικές επιλογές των djs Saki Mastoraki & Niko Marinopoulo οι οποίοι θα σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες σε ένα μοναδικό ξέφρενο world party. Μην το χάσετε.

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις 10μ.μ. σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!

Κυριακή μεσημέρι στο «Εν Λευκώ Παραλία Επιταλίου»

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το αγαπημένο σας «Εν Λευκώ» στην Παραλία Επιταλίου βρίσκεται μαζί σας και σας περιμένει στο ανανεωμένο, φιλόξενο και άνετο χώρο του για να απολαύσετε μεζέδες, ποικιλίες ,ούζο, κρασί, τσίπουρο, μπίρα με θέα το απέραντο γαλάζιο. Θα τους βρείτε ανοιχτά από το πρωί με κλασσικό καφεδάκι ως το βράδυ με τα τσιπουράκια να φτιάχνουν την διάθεση σας.

Σινεμά στις πλατείες: «Η ορχήστρα της ανακύκλωσης» στον Πύργο

Συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα οι προβολές του προγράμματος «Σινεμά στις πλατείες» που οργανώνει σε πόλεις και χωριά του νομού Ηλείας το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους. Η προβολή θα γίνει στον Πύργο (Δεξαμενή) αυτήν την Κυριακή 25 Αυγούστου με την ταινία «Η ορχήστρα της ανακύκλωσης».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος