FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 24 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 24-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Sunday Vibes στο «Δε Monk»

Κάθε Κυριακή το «Δε Monk» στην κεντρική πλατεία Πύργου σας προσκαλεί να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τις μουσικές επιλογές του dj Thodori Alexopoulou και σας περιμένουν για να διασκεδάσετε, να ξεχαστείτε και να πείτε 2 κουβέντες με την παρέα σας. Μην το χάσετε.

Join The Breakfast Club στο «My Friend’s»

Κάθε Κυριακή ένας μπουφές πρωινού σας περιμένει στο «My Friends Café-Cocktail Bar» στην Γαστούνη. Απολαύστε το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας με διάφορες γεύσεις από τον σεφ Κώστα Ρούτση.

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις δέκα σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!!

Ζωντανή μουσική και νέο μενού στο «Amalias Hotel»

Το «Amalias Hotel» σας προσκαλεί στην άνετη αίθουσα του εστιατορίου τους να δοκιμάσετε το νέο τους μενού με συνοδεία μουσικής κάθε Κυριακή μεσημέρι με τον εκφραστικό δεξιοτέχνη Σάκη Χασαλεύρη. Η άψογη φιλοξενία και ο χώρος, συνθέτουν το κατάλληλο περιβάλλον για αξέχαστες στιγμές με καλό φαγητό και ελληνική μουσική για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος