FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 23 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 23-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Join The Breakfast Club στο «My Friend’s»

Κάθε Κυριακή ένας μπουφές πρωινού σας περιμένει στο «My Friends Café-Cocktail Bar» στην Γαστούνη. Απολαύστε το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας με διάφορες γεύσεις από τον σεφ Κώστα Ρούτση.

Sunday Brunch στο ξενοδοχείο «Αρέθουσα»

Το ξενοδοχείο «Αρέθουσα» ανοίγει την τραπεζαρία του στο κοινό. Τις Κυριακές, ένας συνδυασμός επιλογών μπουφέ αλλά και α λα κάρτ, από γλυκές και αλμυρές γεύσεις, ενισχύει την χαλαρή ατμόσφαιρα της ημέρας. Μέλι, μαρμελάδες σπιτικές, τοστάκια, τυριά και αλλαντικά, κρέπες, κέικ, γλυκά του κουταλιού, ομελέτες, hot dogs , burgers, σας περιμένουν να τα γευτείτε στον υπέροχο χώρο τους.

Live Night Show στο «Vandal»

Αυτήν την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, το «Vandal Project» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα μετά τις 6 μ.μ σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά καθώς ο Venus 105,1 θα εκπέμπει live μέσα από το μαγαζί και αμέσως μετά θα ακολουθήσει party με τους djs Taso Gavriliadi και τον Kosta Masoura. Μην λείψει κανείς.

Funky Ducky στο «Factory»

Αυτήν την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου το «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη σας προσκαλεί για μια  «Funky Ducky» βραδιά! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν καθώς μαζί σας θα βρίσκονται στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Karaoke Sundays στην «Παλαιά Αγορά»

Κάθε Κυριακή το ραντεβού είναι γνωστό, μια βραδιά αφιερωμένη στο καραόκε σας περιμένει αυτή την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στην «Παλαιά Αγορά». Η παράδοση αυτή που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια στο μαγαζί, συνεχίζεται και φέτος και σας προσκαλεί να βάλετε φωτιά στα μικρόφωνα. Εσείς θα λείπετε;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος