FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 21 Ιουλίου

Ημερομηνία: 21-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Οι Rec live στο «Casa Del Mar»

Οι REC είναι ένα νεοσύστατο μουσικό κράμα, από διαφορετικής μουσικής καταβολής ανθρώπους. Τα μέλη του σχήματος, ο Άρης Λουμάκης, ο Γιάννης Ρουσσουνέλος και η Ναυσικά Σαραντοπούλου, δημιούργησαν την βάση της ιδέας που αποτελεί πλέον το νέο αυτό σχήμα. Ένα εναλλακτικό μουσικό Group που έχει σκοπό να πρωτοπορήσει στον mainstream μουσικό χώρο. Σας περιμένουν λοιπόν αυτή την Κυριακή 21 Ιουλίου στο «Casa del Mar» στο Βαρθολομιό. Εσείς θα λείπετε;

Image may contain: 3 people, people smiling, people playing musical instruments and text

Έντεχνη/λαϊκή βραδιά στο «Gotham Roof Bar»

Αυτήν την Κυριακή 21 Ιουλίου μετά τις 09:30μ.μ. μια έντεχνη λαϊκή βραδιά σας έχει ετοιμάσει τo «Gotham roof bar» στον Πύργο. Με τον Κωνσταντίνο Γιαννάτο, την Βασιλική Τσαμπά και τον Ανδρέα Παπαπετρόπουλο η βραδιά αναμένεται καταπληκτική. Με πολύ τραγούδι, χορό και κέφι κανένας δεν θα ήθελε να λείψει!! Μην το χάσετε λοιπόν!

Image may contain: shoes

Greek trash party στο «Pallas»

Αυτήν την Κυριακή 21 Ιουλίου το «Pallas Café Bar» στα Λεχαινά σας περιμένει για μια μοναδική ελληνική βραδιά μαζί με τον dj Dimitri Katsari σε ένα αξέχαστο trash party που κανείς δεν θα ήθελε να χάσει.

No photo description available.

Sunset Party στο «Solymar»

Το «Solymar» στην Σκαφιδιά σας προσκαλεί αυτήν την Κυριακή 21 Ιουλίου στο τέταρτο Sunset party τους λίγο μετά τις 5 μ.μ. Μαζί σας θα είναι ο dj Κώστας Λαμπαούνας για να επιλέξει για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε ένα αξέχαστο πάρτι που κανένας δεν θα ήθελε να χάσει. Εσείς θα λείπετε;

World Party στο «Banana»

Αυτήν την Κυριακή 21 Ιουλίου και κάθε Κυριακή μεσημέρι στο «Banana Beach» στο Κατάκολο απολαμβάνουμε τον ήλιο και τη θάλασσα υπό τις μουσικές επιλογές των djs Saki Mastoraki & Niko Marinopoulo οι οποίοι θα σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες σε ένα μοναδικό ξέφρενο world party. Μην το χάσετε.

Image may contain: 1 person, text

Afternoon beach party στο «Μπλε»

Τα Νo1 afternoon beach party θα είναι κοντά σας κάθε Κυριακή στο «Μπλε Beach Bar» στην Κουρούτα. Από τις 4μ.μ ετοιμαστείτε για μπανάκι μετά μουσικής με τον dj Σάκη Γκρίλλα να σας ανεβάζει την διάθεση με τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Ετοιμαστείτε για πολλές εκπλήξεις και ένα μοναδικό dance show από την Tzina Pouri.

Image may contain: text

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις 10μ.μ. σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!

Κυριακή μεσημέρι στο «Εν Λευκώ Παραλία Επιταλίου»

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το αγαπημένο σας «Εν Λευκώ» στην Παραλία Επιταλίου βρίσκεται μαζί σας και σας περιμένει στο ανανεωμένο, φιλόξενο και άνετο χώρο του για να απολαύσετε μεζέδες, ποικιλίες ,ούζο, κρασί, τσίπουρο, μπίρα με θέα το απέραντο γαλάζιο. Θα τους βρείτε ανοιχτά από το πρωί με κλασσικό καφεδάκι ως το βράδυ με τα τσιπουράκια να φτιάχνουν την διάθεση σας.

No photo description available.

Σινεμά στις πλατείες: «Το αγόρι κι ο κόσμος» στον Πύργο

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Σινεμά στις πλατείες» που υλοποιεί και το φετινό καλοκαίρι το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους, αυτήν την Κυριακή 21 Ιουλίου, στις 9.15 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας «Το αγόρι και ο κόσμος» στην “Αλάνα” (Αλφειού 39, στο Πύργο… το σημείο βρίσκεται 300μ. πιο κάτω από τα Lidl, στο 3ο στενό αριστερά)…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος