FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 20 Ιανουαρίου

Ημερομηνία: 20-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ζωντανή μουσική στον «Ακροβάτη»

Ένα μουσικό μεσημέρι σας περιμένει αυτήν την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στον «Ακροβάτη» στην Κεντρική πλατεία Πύργου με μουσική και τραγούδι με τους Ρούλα Ζαγορίτη στην φωνή, Σταύρο Δημόπουλο στη φωνή/κιθάρα, τον Δημήτρη Κολοβό στο μπουζούκι και τον Senih Undeger στο βιολί να σας κρατάνε συντροφιά σε αυτό το μελωδικό ταξίδι καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας. Μην το χάσετε.

Join The Breakfast Club στο «My Friend’s»

Κάθε Κυριακή ένας μπουφές πρωινού σας περιμένει στο «My Friends Café-Cocktail Bar» στην Γαστούνη. Απολαύστε το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας με διάφορες γεύσεις από τον σεφ Κώστα Ρούτση.

Sunday Brunch στο ξενοδοχείο «Αρέθουσα»

Το ξενοδοχείο «Αρέθουσα» ανοίγει την τραπεζαρία του στο κοινό. Τις Κυριακές, ένας συνδυασμός επιλογών μπουφέ αλλά και α λα κάρτ, από γλυκές και αλμυρές γεύσεις, ενισχύει την χαλαρή ατμόσφαιρα της ημέρας. Μέλι, μαρμελάδες σπιτικές, τοστάκια, τυριά και αλλαντικά, κρέπες, κέικ, γλυκά του κουταλιού, ομελέτες, hot dogs , burgers, σας περιμένουν να τα γευτείτε στον υπέροχο χώρο τους.

 

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις δέκα σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!!

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στον «Έξαρχο»

Ο σύλλογος της «Αναγέννησης Πύργου» στην πρώτη χρονιά λειτουργίας του, έχει προγραμματίσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του και σας περιμένει αυτήν την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 11:30 π.μ. στο «Έξαρχος cafe», Μανωλοπούλου 31 στον Πύργο


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος