FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 02-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Live Night Show & κοπή πίτας στο «Vandal»

Αυτήν την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, το «Vandal Project» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα μετά τις 6 μ.μ σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά καθώς ο Venus 105,1 θα εκπέμπει live μέσα από το μαγαζί και αμέσως μετά θα ακολουθήσει party με τους djs Τάσο Γαβριλιάδη και Κώστα Μασούρα. Επίσης θα κόψουν την πρωτοχρονιάτική τους πίτα και σας περιμένουν όλους. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Κοπή πίτας από την «Χοροκίνηση» στο «Κέντρον»

Η σχολή χορού «Χοροκίνηση» κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της αυτή την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο καφέ «Κέντρον» στην κεντρική πλατεία Πύργου λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και σας προσκαλούν για να διασκεδάσετε παρέα με ζωντανή μουσική. Σας περιμένουν για ένα ξεχωριστό μουσικό μεσημέρι. Μην το χάσετε.

Diego Afternoon Party στο «Frida»

Στις Κυριακές πάντα θα ψάχνεις όσα σου έλειψαν, τις αυθόρμητες στιγμές, τις αναμνήσεις που αγάπησες, τους ανθρώπους που έμαθες να μοιράζεσαι γι’ αυτό και κάθε Κυριακή απόγευμα το «Frida Day & Νight» στην οδό Λετρίνων 12 στην κεντρική πλατεία Πύργου σας περιμένει για να σας κρατήσει συντροφιά με αγαπημένα τραγούδια. Μαζί σας θα είναι οι djs Σάκης Μαστοράκης και Μάκης Παπουτσογιαννόπουλος. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, κείμενο

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις 10μ.μ. σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος