FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 17 Νοεμβρίου

Ημερομηνία: 17-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Live Night Show στο «Vandal»

Αυτήν την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, το «Vandal Project» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα μετά τις 6 μ.μ σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά καθώς ο Venus 105,1 θα εκπέμπει live μέσα από το μαγαζί και αμέσως μετά θα ακολουθήσει party με τους djs Tάσο Γαβριλιάδη και Kώστα Mασούρα. Μην λείψει κανείς.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Quiz Night στο «Gotham»

Οι βραδιές κουΐζ επιστρέφουν αυτήν την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στο αγαπημένο σας «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο. Θέλετε να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας, να γελάσετε, να περάσετε καλά με την παρέα σας και να κερδίσετε έπαθλα; Αν ναι τότε σας περιμένουν μετά τις 8:30μ.μ.  για να διασκεδάσετε μαζί τους σε μια αξέχαστη βραδιά. Μην το χάσετε.

Casual Sundays στο «Bistro»

«Αγαπάμε φαγητάρες, αγαπάμε ποτάρες, αγαπάμε μουσικάρες…αλλά πάνω απ’ όλα αγαπάμε Κυριακές και κάπου εκεί αργά το απόγευμα θέλουμε ο χρόνος απλά να παγώσει! Soo..booze your Sunday & forget Monday». Με αυτό το μότο και οδηγό τους νέες γεύσεις, δροσερά ποτά και ωραία μουσική το «Bistro» στον Πύργο έφτιαξε το τέλειο αντίδοτο στις Κυριακάτικες μαυρίλες. Σε κάθε Κυριακάτικο evening πάρτι θα βρείτε νέες προτάσεις σε κρασιά, μπύρες ή ποτά όπως και ένα special menu φαγητών για να συνδυάσετε με τα παραπάνω. Στην μουσική επιμέλεια η Λιάνα Μαρκοπούλου. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 9:00μ.μ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις 10μ.μ. σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος