FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 16 Ιουνίου

Ημερομηνία: 16-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Γεύση μετά μουσικής στο «Εν Λευκώ Παραλία Επιταλίου»

Οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στην Παραλία Επιταλίου ξεκινάνε από αυτήν την Κυριακή 16 Ιουνίου. Μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων που συνδυάζουν διαχρονικές κλασικές και νέες δημιουργικές συνταγές με τοπικά προϊόντα, καθώς και γνήσιες σπιτικές συνταγές μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας ζωντανή μουσική. Μαζί σας θα είναι και ο Δημήτρης με τον Μπάμπη για να σας κρατήσουν συντροφιά καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας.

«Illuminati Party» στο «Mercado»

Αυτήν την Κυριακή 16 Ιουνίου σας περιμένει μετά τις 12 τα μεσάνυχτα για μια μοναδική βραδιά αφού όλες οι δυνάμεις συνωμοτούν για να δημιουργηθούν οι πιο μυστηριώδεις συνθήκες διασκέδασης στο τρίγωνο του «Mercado bar» στο Πύργο. Μαζί σας θα είναι και οι djs Παύλος Πεσκελίδης με Γιώργο Τζίβα οι οποίοι θα σας κρατήσουν συντροφιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Εσείς θα λείπετε;

Closing season disco party στο «Melrose»

Με πάταγο θα σας αποχαιρετήσει και την φετινή σεζόν το «Melrose rock bar» στoν Πύργο μιας και αυτήν την Κυριακή 16 Ιουνίου σας προσκαλούν στο μεγάλο closing party του με ένα ξέφρενο disco πάρτι για να αδειάσετε την κάβα τους χορεύοντας μέχρι το πρωί. Σας περιμένουν λοιπόν για μια μοναδική βραδιά στο αγαπημένο σας στέκι να διασκεδάσετε, να χορέψετε και να ξεχαστείτε. Μην το χάσετε.

World Party στο «Banana»

Από αυτήν την Κυριακή 16 Ιουνίου και κάθε Κυριακή μεσημέρι στο «Banana Beach» στο Κατάκολο απολαμβάνουμε τον ήλιο και τη θάλασσα υπό τις μουσικές επιλογές των djs οι οποίοι θα σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες σε ένα μοναδικό ξέφρενο world party. Εσείς θα λείπετε;

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις 10μ.μ. σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος