FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 14 Ιουνίου

Ημερομηνία: 14-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Beach Party στο «Banana»

Αυτήν την Κυριακή 14 Ιουνίου και κάθε Κυριακή μεσημέρι στο «Banana Beach» στο Κατάκολο απολαμβάνουμε τον ήλιο και τη θάλασσα υπό τις μουσικές επιλογές του dj Σάκη Μαστοράκη ο οποίος θα σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες σε ένα μοναδικό ξέφρενο beach party λίγο μετά τις 4μ.μ. Warm up από τον dj Μάριο Τσιπολίτη. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

«Όλα Πόπα» στο «Pallas»

Tο αγαπημένο σας πάρτι επιστρέφει αυτήν την Κυριακή 14 Ιουνίου στο «Pallas Café Bar» στα Λεχαινά σε μια διαφορετική έκδοση που θα σας μείνει αξέχαστη καθώς σας περιμένουν σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό πάρτι. Ετοιμαστείτε για μια «Όλα Πόπα» βραδιά ακούγοντας αγαπημένες επιτυχίες με τον dj Κώστα Αρβανίτη να επιλέγει για εσάς τα καλύτερα. Σας περιμένουν μετά τις 10μ.μ. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, κείμενο

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις 10μ.μ. σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!

Κυριακή μεσημέρι στο «Εν Λευκώ Παραλία Επιταλίου»

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το αγαπημένο σας «Εν Λευκώ» στην Παραλία Επιταλίου βρίσκεται μαζί σας και σας περιμένει στο ανανεωμένο, φιλόξενο και άνετο χώρο του για να απολαύσετε μεζέδες, ποικιλίες ,ούζο, κρασί, τσίπουρο, μπίρα με θέα το απέραντο γαλάζιο. Θα τους βρείτε ανοιχτά από το πρωί με κλασσικό καφεδάκι ως το βράδυ με τα τσιπουράκια να φτιάχνουν την διάθεση σας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος