FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 13 Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 13-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

«Ο Καραγκιόζης Επιστήμονας» στον «Ακροβάτη»

Αυτήν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 11 π.μ. η σκηνή του «Ακροβάτη» στον Πύργο θα φιλοξενήσει τον Στέφανο Παπαγεωργίου και την παράσταση «Ο Καραγκιόζης Επιστήμονας». Θα χαρούν πολύ να σας δουν όλους εκεί.

34η Εμποροπανήγυρης Στρεφίου 2019

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, ανοίγει τις πύλες της η παραδοσιακή 34η Εμποροπανήγυρις Στρεφίου, όπου στις 7 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια στο γνωστό χώρο της διοργάνωσης στο Στρέφι. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δεκάδες εκθέτες και μικροπωλητές από όλη την Ελλάδα, θα στήσουν τα περίπτερα τους με διάφορα είδη και προϊόντα, ένδυσης, υπόδησης, κοσμήματα, λευκά είδη σπιτιού, παιχνίδια, παραδοσιακά προϊόντα και γλυκίσματα. Σας περιμένουν να τους τιμήσετε με την παρουσία σας για μια ακόμη χρονιά. Μην το χάσετε.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις 10μ.μ. σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος