FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 10 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 10-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Live Night Show στο «Vandal»

Αυτήν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, το «Vandal Project» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα μετά τις 6 μ.μ σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά καθώς ο Venus 105,1 θα εκπέμπει live μέσα από το μαγαζί και αμέσως μετά θα ακολουθήσει party με τους djs Taso Gavriliadi και τον Kosta Masoura. Μην λείψει κανείς.

College Stylez Plus στο «Mercado»

Το «The College Stylez», το Νo1 φοιτητικό πάρτι της πόλης, γίνεται Plus και σας περιμένει στο «Mercado bar» αυτήν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, σε ανανεωμένη έκδοση για μια άκρως τρελή φοιτητική βραδιά! Την απογείωση αναλαμβάνει οι dj Tasos Gavriliadis.

Βραδιά κουΐζ στο «Gotham»

Αυτήν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου η ομάδα του «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο σας ετοιμάζει την πρώτη βραδιά γνώσεων για το 2019. Εσείς πάρτε την παρέα σας, ακονίστε το μυαλό σας, φτιάξτε ομάδα και σας περιμένουν για να διασκεδάσετε. Επίσης θα υπάρχουν έπαθλα για τους νικητές. Μην το χάσετε.

Karaoke Sundays στην «Παλαιά Αγορά»

Κάθε Κυριακή το ραντεβού είναι γνωστό, μια βραδιά αφιερωμένη στο καραόκε σας περιμένει αυτή την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στην «Παλαιά Αγορά». Η παράδοση αυτή που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια στο μαγαζί, συνεχίζεται και φέτος και σας προσκαλεί να βάλετε φωτιά στα μικρόφωνα. Εσείς θα λείπετε;

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro-Café»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις δέκα σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος