FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία: 01-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Έντεχνη/λαϊκή βραδιά στο «Gotham Roof Bar»

Αυτήν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου μετά τις 10:00μ.μ. μια έντεχνη λαϊκή βραδιά σας έχει ετοιμάσει τo «Gotham roof bar» στον Πύργο. Με τον Κωνσταντίνο Γιαννάτο, την Βασιλική Τσαμπά και τον Πάνο Χατζηλαζαρίδη η βραδιά αναμένεται καταπληκτική. Με πολύ τραγούδι, χορό και κέφι κανένας δεν θα ήθελε να λείψει!! Μην το χάσετε λοιπόν!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

3 years birthday party στο «Vandal»

Το αγαπημένο σας στέκι στην πλατεία του Πύργου, το «Vandal Project» σας προσκαλεί αυτήν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου καθώς κλείνει τα 3 χρόνια λειτουργίας του και το γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο αφού σας περιμένουν σε μια άκρως εορταστική βραδιά. Την απογείωση αναλαμβάνει ο κορυφαίος dj και ραδιοφωνικός παραγωγός του Venus fm 105,1 Tasos Gavriliadis. Μαζί του ο αγαπημένος dj Kwstas Masouras. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Sunset Party στο «Solymar»

Το «Solymar» στην Σκαφιδιά σας προσκαλεί αυτήν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου σε ένα ακόμα μοναδικό Sunset party λίγο μετά τις 5 μ.μ. Μαζί σας θα είναι ο dj Κώστας Λαμπαούνας για να επιλέξει για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε ένα αξέχαστο πάρτι που κανένας δεν θα ήθελε να χάσει. Εσείς θα λείπετε;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Watermelon afternoon party στο «Cotton»

Αυτό το καλοκαίρι δεν μοιάζει με κανένα άλλο στο «Cotton Club» στον Άγιο Ηλία καθώς κάθε Κυριακή σας περιμένουν όλους για αξέχαστα απογευματινά beach parties μετά τις 05:30μ.μ. με πολύ χορό, τραγούδι και μουσική από το dj Giwrgo Tziva. Σας περιμένουν…

Cocktail Night στο «Factory»

Αυτήν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου το «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη σας περιμένει σε μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! Μαζί σας θα βρίσκεται και ο dj John Bousoutis για να σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις 10μ.μ. σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!

Κυριακή μεσημέρι στο «Εν Λευκώ Παραλία Επιταλίου»

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το αγαπημένο σας «Εν Λευκώ» στην Παραλία Επιταλίου βρίσκεται μαζί σας και σας περιμένει στο ανανεωμένο, φιλόξενο και άνετο χώρο του για να απολαύσετε μεζέδες, ποικιλίες ,ούζο, κρασί, τσίπουρο, μπίρα με θέα το απέραντο γαλάζιο. Θα τους βρείτε ανοιχτά από το πρωί με κλασσικό καφεδάκι ως το βράδυ με τα τσιπουράκια να φτιάχνουν την διάθεση σας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος