FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 1 Νοεμβρίου

Ημερομηνία: 01-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Sunday Brunch στο «Pallas»

Από αυτήν την Κυριακή 1 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή ένας μπουφές πρωινού θα σας περιμένει στο «Pallas Café Bar» στα Λεχαινά. Απολαύστε το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας με διάφορες γεύσεις από εξαιρετικούς σεφ.

Join The Breakfast Club στο ξενοδοχείο «Ορίζοντες»

Κάθε Κυριακή από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι το ξενοδοχείο «Orizontes View» στο Κατάκολο σας περιμένει για να γευτείτε έναν μοναδικό συνδυασμό επιλογών μπουφέ και να απολαύσετε εξαιρετικές γεύσεις αγναντεύοντας το λιμάνι μας.

Ζωντανή μουσική στη «Rotonda»

Σε ένα μεσημέρι με έντεχνο, ποπ και λαϊκό πρόγραμμα σας προσκαλεί η «Rotonda» στον Πύργο αυτήν την Κυριακή 1 Νοεμβρίου. Μαζί σας θα είναι οι: Χρήστος Πυλαρινός, Χρήστος Αλεξόπουλος και Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Σας περιμένουν μετά τις 2:00μ.μ. για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

Η Ειρήνη Τσεκούρα live στο «Ossobuco»

Αυτήν την Κυριακή 1 Νοεμβρίου το εστιατόριο «Ossobuco» που βρίσκεται στο 1ο χλμ Αμαλιάδας-Καρδαμά μια ανάσα από το κέντρο της πόλης σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό μελωδικό μεσημέρι καθώς μαζί σας θα είναι η Ειρήνη Τσεκούρα η οποία θα σας κρατήσει συντροφιά με τη φωνή της και το πιάνο καθώς εσείς θα απολαμβάνετε το φαγητό σας.

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις 10μ.μ. σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος