FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 31-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Jazz Live με τους «Φουαγιέ Band» στον «Εδέατρο»

Με ένα Jazz Live σας υποδέχεται παραμονή Πρωτοχρονιάς το παραδοσιακό παντοπωλείο «Εδέατρος» στην Παλαιά Αγορά στον Πύργο. Έτσι, σας περιμένουν λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι, οι «Φουαγιέ Band» οι οποιοι έρχονται να σας χαρίσουν ένα γλυκό μελωδικό μεσημέρι στην πιο όμορφη και γευστική γειτονιά της πόλης…

Φουαγιέ Band:

Γιώργος Αντωνόπουλος – Τρομπέτα

Ολίνα Παναγιωτακοπούλου – Φωνή

Θανάσης Καραμπέτσος – Κρουστά

Πάνος Τριαντόπουλος – Κιθάρα/Φωνή

Πάνος Τσακουλογιαννόπουλος – Σαξόφωνο

Φώτης Αθανασόπουλος – Κοντραμπάσο

Τηλ. κρατήσεων: 26210 34687

Bye Bye 2018 στο «My Friend’s»

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και το «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη μαζί με τον dj Paul σας περιμένουν για να περάσετε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και να ξεφαντώσετε μέσα στο απόλυτο γιορτινό mood «διώχνοντας» το 2018 με ένα μοναδικό πάρτι. Μην το χάσετε.

NYE 2019 στο «Factory»

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και το «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη σας περιμένει σε ένα αξέχαστο πάρτι παρέα με τον dj Saki Mastoraki ο οποίος θα σας κρατήσει συντροφιά για να γιορτάσετε το νέο έτος με πολύ χορό, τραγούδι σε μια άκρως εορταστική βραδιά.

New Year’s Eve Party στο «Bardoo»

Σε ένα μοναδικο παρτι σας προσκαλει αποψε το «Bardoo» στην Αμαλιάδα. Ετοιμαστείτε για μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και εορταστική διάθεση και σας παρασερνει σ’ ένα ατελείωτο εορταστικό ξεφάντωμα που θα κρατησει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εσείς θα λείπετε;

New Year’s Eve Party στο «Kingdom»

Σε ένα ξεχωριστό και διασκεδαστικό New Year’s Eve πάρτι σας περιμένει απόψε το βράδυ στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα ο αγαπημένος σας dj Tasos Gavriliadis. Εκρηκτική μουσική και απόλυτο party mood γεμίζουν αισιοδοξία και χαρά την αλλαγή του χρόνου, σε ένα μοναδικό event.

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο «Amalias Hotel»

To «Amalias Hotel», στολισμένο και λαμπερό όπως κάθε χρόνο, σας καλεί και φέτος να γευτείτε τις ιδιαίτερες γιορτινές σπεσιαλιτέ που έχει ετοιμάσει για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Απολαύστε ένα εκπληκτικό set menu 5 πιάτων σε ζεστό, γιορτινό περιβάλλον με συνοδεία μουσικής. Η πρόταση για να γιορτάσετε με φανταστικές μελωδίες γεύσης και ευτυχίας.

New Year’s Eve Party στο «Pallas»

Απόψε ο γνωστός dj Paulos Peskelidis θα σας περιμένει στο «Pallas café bar» στα Λεχαινά για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές και να σας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του νέου έτους. Εσείς θα λείπετε;

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο «Lalas Village»

Απόψε ο γνωστός dj Andreas Myrtai θα βρίσκεται στο «Lalas Village» για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε μια άκρως εορταστική βραδιά σε ένα μοναδικό πάρτι που θα διαρκέσει μέχρι τις πρωινές ώρες του νέου χρόνου. Μαζί σας θα είναι και η Γ’ Λυκείου Λάλα. Μην το χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος