FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 24-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης στο «Σταθμός Cafe»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει απόψε στο «Σταθμός Cafe», Υψηλάντου 12, στον Πύργο. Ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής ξέρει πολύ καλά πως να ανεβάζει το κέφι ερμηνεύοντας αγαπημένες γνωστές επιτυχίες και σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Μην λείψει κανείς.

«Insomnia Party» στο «Kingdom»

Παραμονή Χριστουγέννων και το «Kingdom Club» στην Αμαλιάδα σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό «Insomnia Party» και σας περιμενει ολους σε μια άκρως τρελή φοιτητική βραδιά καθως μαζι σας θα βρισκεται ο μοναδικος Steve. Την απογείωση αναλαμβάνει ο dj Tasos Gavriliadis. Μην το χάσετε.

«Όλα Πόπα» στο «Factory»

Tο αγαπημένο σας πάρτι επιστρέφει στο «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη για ένα μοναδικό event που θα σας μείνει αξέχαστο. Ετοιμαστείτε για μια «Όλα Πόπα» βραδιά ακούγοντας αγαπημένες επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

Greek Night στο «Pallas café-bar»

Απόψε το «Pallas Café Bar» στα Λεχαινά σας περιμένει σε ένα απογευματινό πάρτι με τον dj Dimitri Katsari να σας ξεσηκώνει με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και πιο γνωστές επιτυχίες. Μην το χάσετε.

Christmas Eve Party στο «Bardoo»

Παραμονή Χριστουγέννων και το αγαπημένο σας «Βardoo» στην Αμαλιάδα σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και γιορτινή διάθεση.

«La Casa De Beber» X-mas Edition στο «Mokai»

Παραμονή Χριστουγέννων και το «Mokai Club» στην κεντρική πλατεία Πύργου σας περιμένει να περάσετε μαζί ένα αξέχαστο trash πάρτι. Στα decks οι djs Alexis Giannopoulos και Sotiris Maniatis υπόσχονται να σας ανεβάσουν το κέφι όπως μόνο αυτοί ξέρουν επιλέγοντας τις μεγαλύτερες και καλύτερες επιτυχίες. Μην το χάσετε.

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στην «Τριάδα»

Ένα από τα πιο μοντέρνα και στιλάτα εστιατόρια της πόλης με άψογο σέρβις και υπέροχες γεύσεις όλο το χρόνο η «Τριάδα» στον Πύργο για την Παραμονή των Χριστουγέννων δημιουργεί 4 υπέροχα πιάτα υψηλής γαστρονομίας. Οι γευστικές προτάσεις έχουν ως γνώμονα την Διεθνή δημιουργική κουζίνα αλλά είναι εμπνευσμένες μέσα από μια μοντέρνα γαστρονομική ματιά και σας προσκαλεί να τις γευτείτε.

Παραμονή Χριστουγέννων στην «Κλεψύδρα»

Στην «Κλεψύδρα all day bar-restaurant» στη Κρέστενα έχουν ήδη φορέσει τα γιορτινά τους και έχουν διαμορφώσει ειδικά μενού με ιδιαίτερες γιορτινές γαστρονομικές προτάσεις υπό τη συνοδεία καλής μουσικής μέσα σε μια φιλόξενη και «ζεστή» ατμόσφαιρα. Σας περιμένουν να υποδεχθείτε μαζί τα Χριστούγεννα σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος