FOLLOW US: facebook twitter

Προσβολή και απαξίωση προς την Ηλεία

Ημερομηνία: 08-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Τον Μάρτιο του 2019, η Ασφάλεια Ήλιδας πρωταγωνίστησε στην εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών στον Κάμπο, σε συνεργασία με άλλες τρεις Υποδιευθύνσεις (Πάτρα, Μεσολόγγι, Κόρινθος). Με πρωτοβουλία του τότε Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας και νυν Γενικού Περ/κού Αστυνομικού Δ/ντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγου Απόστολου Μαρτζάκλη, η συνέντευξη Τύπου δόθηκε –ορθότατα- στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στον Πύργο.

Για την πρωτοφανούς αγριότητας υπόθεση της Ανδραβίδας, την οποία έφεραν με επιτυχία εις πέρας οι Ασφάλειες Πύργου και Ήλιδας και στην οποία οι δημοσιογράφοι του τοπικού Τύπου λειτούργησαν με απόλυτο επαγγελματισμό και σεβασμό στο έργο της ΕΛΑΣ, κάνοντας τα «στραβά μάτια» στις αθηναϊκές διαρροές, ο ίδιος άνθρωπος, ο κ. Μαρτζάκλης, επέλεξε να φανεί ασυνεπής ως προς τη δίκαιη μέχρι τώρα στάση του.

Επέλεξε να δώσει συνέντευξη Τύπου προχθές το πρωί στην Πάτρα, κουβαλώντας άρον άρον τους διοικητές Ασφαλείας Πύργου και Ήλιδας (γιατί έλειπε ο Μάνδαλος δεν ξέρω..), παρότι πρόκειται για υπόθεση που εκτυλίχθηκε στην Ηλεία. Η συγκεκριμένη απόφαση συνιστά σοβαρό ατόπημα που προσβάλλει, απαξιώνει και υποτιμά τους δημοσιογράφους της Ηλείας. Τους λόγους της ακατανόητης επιλογής δεν τους γνωρίζω, παρά μόνο να τους εικάσω, αλλά δεν έχει σημασία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος