FOLLOW US: facebook twitter

Πρόσω ολοταχώς για τον 7ο Μαραθώνιο Ολυμπίας του 2023!

Ημερομηνία: 29-11-2022 | Συντάκτης:

Σε κλίμα ενθουσιασμού η τελετή βράβευσης εθελοντών, χορηγών και φορέων στην Αμαλιάδα για την συμμετοχή τους στον 6ο Μαραθώνιο Ολυμπίας

Σε μια όμορφη εκδήλωση σε κλίμα  χαράς και ενθουσιασμού,   το απόγευμα του Σαββάτου στο συνεδριακό κέντρο Αμαλιάδας,  επέλεξε το Διοικητικό συμβούλιο του Σωματείο Μαραθώνιος Ολυμπιας να βραβεύσει τους εθελοντές και χορηγούς που συμμετείχαν στην οργάνωση και υλοποίηση του 6ου Μαραθωνίου Ολυμπίας που συνδέει την Ήλιδα με τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία. Στην ουσία με την εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών, των συλλόγων, των χορηγών και των φορέων που συμμετείχαν, είθισται οι διοργανωτές να κηρύσσουν και την έναρξη του επόμενου Μαραθωνίου, κατά συνέπεια του 7ου Μαραθώνιου Ολυμπίας που όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ Δημήτρης Κωσταριάς,  θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 26 Μαρτίου του 2023!

 «Ξεκινάμε- τόνισε ο κ Κωσταριάς-  με τη γιορτή  των εθελοντών, των χορηγών αλλά και των φορέων μας. Οι εθελοντές μας,  που συμμετείχαν με το δικό τους  τρόπο και αποτέλεσαν ένα ξεχωριστό και μοναδικό συνδετικό κρίκο στην αμοιβαία προσπάθεια που καταβάλαμε, για να φέρουμε σε πέρας τις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα. Η μεγαλύτερη δύναμή μας ! Οι Χορηγοί μας, που είναι η πηγή της δύναμής μας !!! Οι Φορείς μας , που ευελπιστούμε να βρεθούν και φέτος δίπλα μας στη μεγάλη προσπάθεια του αγώνα μας , να γίνει θεσμός ! Πρόσω Ολοταχώς για τον 7ο Μαραθώνιο Ολυμπίας που συνδέει  τη Δόξα του Μαραθώνιου με το Ολυμπιακό Πνεύμα”, συνδέοντας την Αρχαία Ήλιδα με την Αρχαία Ολυμπία».

Στην τελετή βράβευσης εκπροσώπησαν τον δήμο Ήλιδας ο δήμαρχος και οικοδεσπότης της εκδήλωσης Γιάννης Λυμπέρης και η ΓΓ του δήμου Νίκη Κοκκαλιάρη, τον δήμο  Πύργου ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος του γραφείου εθελοντισμού του δήμου Γιάννης Πλεμμένος και τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας η πρόεδρος της Κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης Αρχαιας Ολυμπίας Ρόη Αντωνοπούλου, ενώ το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Διονύσης Καλαματιανός, περιφερειακοί σύμβουλοι,  δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Ήλιδας και πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

 Ο αντιδήμαρχος Πύργου κ. Γιάννης Πλεμμένος παραλαμβάνοντας το βραβείο για την ενεργή συμμετοχή του δήμου στον 6ο Μαραθώνιο τόνισε από την πλευρά του ότι « Η γνώση τη αξίας του εθελοντισμού από μικρή ηλικία μας κάνει ενεργούς και υπεύθυνους πολίτες που έχουν εικόνα των προβλημάτων. Επίσης, η εθελοντική δραστηριότητα και συμμετοχή βοηθά και προάγει τη συναντίληψη μεταξύ των πολιτών αναφορικά με τα προβλήματα των τοπικών ή ευρύτερων κοινωνιών. Ο Δήμος Πύργου και το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Πύργου συμμετείχαν ενεργά στην οργάνωση και στην υλοποίηση του μεγάλου αυτού θεσμού!  Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές μας για την συμμετοχή τους και το διοικητικό συμβούλιο του Μαραθωνίου Ολυμπίας για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν και ευχόμαστε ο Μαραθώνιος Ολυμπίας να συνεχιστεί για πολλά πολλά χρόνια ακόμη!

Η  κ. Νίκη Κοκκαλιάρη από την πλευρά της επισήμανε ότι «Στο πείσμα των καιρών είμαστε δίπλα στην προσπάθεια για την υλοποίηση και του 7ου Μαραθωνίου και των επόμενων κάνοντας τον θεσμό».

Ελένη Παπαδοπούλου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος