FOLLOW US: facebook twitter

Προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας για την συνέχιση των εργασιών στον Επικούριο Απόλλωνα

Ημερομηνία: 08-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας εξέδωσε Προκήρυξη για την πρόσληψη τριών ατόμων συγκεκριμένων ειδικοτήτων προκειμένου να απασχοληθούν με 6μηνη συμβαση στο έργο του Επικούρειου Απόλλωνα όπου συνεχίζονται οι εργασίες.

Ειδικότερα η προκήρυξη αφορά την πρόσληψη ενός ΠΕ Αρχαιολόγου με εξειδίκευση στην Κλασική Αρχαιολογία, ενός ΠΕ Συντηρητή Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης ( εν ελλείψει αυτού ΤΕ Συντηρητή Αρχαιοτήτων και Έργων, και ενός ΤΕ Συντηρητή Αρχαιοτήτων και Έργων ( εν ελλείψει αυτού ΔΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνηςσε λίθο και μάρμαρο (Ομάδα Α)  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου «Αποκατάσταση Βορειοτέρων Τμημάτων Μακρών Πτερών Ναού Επικουρίου Απόλλωνα Βασσών» της πράξης «Αποκατάσταση – Ανάδειξη Ναού Επικούριου Απόλλωνα Βασσών, Φάση Γ’». Η σύμβαση αφορά  χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, και με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του έργου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο efahle@culture.gr, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ- Τ.Κ.27065 -ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – υπόψη γραμματείας (τηλ. επικοινωνίας: 2624022529), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 5 έως 11 Μαρτίου 2021).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος