FOLLOW US: facebook twitter

«Να αποκτήσουμε δυνατή φωνή για να αντιμετωπίσουμε όσα έρχονται»: Πρόσκληση του Σωματείου καταστημάτων εστίασης «Διόνυσος Πύργου» σε Γ.Σ και εκλογές

Ημερομηνία: 30-10-2020 | Συντάκτης:

Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2020, στις  10:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο της ΠΕ Ηλείας στο Διοικητήριο, γενική συνέλευση όλων όσων ανήκουν στο κλάδο εστίασης και συναφών επιχειρήσεων με σκοπό τον ορισμό ημερομηνίας εκλογών και τις δηλώσεις των υποψηφίων για το Δ.Σ του ΝΕΟΥ σωματείου  “ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΠΥΡΓΟΥ”.

Το προσωρινό Δ.Σ του Σωματείου καλεί όλους όσους ανήκουν στον κλάδο της εστίασης να παραστούν για να καταθέσουν τις απόψεις τους και  να υποβάλλουν όσοι επιθυμούν υποψηφιότητες , αναφέροντας τα εξής:

«Είναι κάτι που αφορά ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ, δεδομένο των όσων πέρασε ο κλάδος μάς, τα όσα περνάει αυτή τη στιγμή και των δύσκολων ημερών που φαίνονται όχι πολύ μακριά μας. Για να έχουμε ΔΥΝΑΤΉ φωνή και να ζητήσουμε όχι μόνο αυτά που δεν μας έδωσαν αλλά και ν’ αντιμετωπίσουμε τα όσα έρχονται, με σωστές αποφάσεις. Γι’ αυτό κρίνετε ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ η παρουσία ΌΛΩΝ ΜΆΣ, όσο περισσότεροι τόσο πιο υπολογίσιμοι και δυνατοί.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος